Browsing articles in "Urban Trip"
Dec 27, 2009
NINth
Views: [post_view]

Tündérgyár

Új helyszín nyílik Budapesten, igen hangzatos névvel: Tündérgyár. Az első buli szilveszterkor lesz, nyitás előtti nyitóbuliként (ugyanis a hivatalos nyitás januárban fog megtörténni), de az újévet már ott kezdhetik az ipari környezetre vágyó emberek. A hely egyik főszervezője megosztott velem néhány információt, amit most ti is jól megnézhettek:

A bejutás feltételei: Beugró nincs, de meghívót kérni kell az info (kukac) tundergyar (pont) hu címen. A levélben írjátok le, honnan értesültetek  buliról és hányan jönnétek.

Megközelítés, elérhetőségek: Bp. IX. Tűzoltó u. 22. Az Üllői út, Ferenc Krt saroktól kétperces séta. A Tündérgyár-logós vasajtón kell kopogni, vagy hívni a 0670 359 26 61-es telefonszámot. A vendégeket saját fejlesztésű velkámtündérünk fogadja (érintésvédelemmel nem láttuk el, tehát tapizni tilos), aki a készlet erejéig lengyel mézesvodkát osztogat.

Körülmények: Műanyagpoharas rombulira készüljetek egy félig felépített helyen. Természetesen lesz fűtés, víz, villany, vécé, és gondoskodtunk róla, hogy ne essetek hasra a sitthalmokban. Asztalok és székek is akadnak, mi másra van szükség?

Kínálatunkból: Csapolt Soproni – 360/250 Ft, dobozos Heineken – 550 Ft, MINDEN rövidital (zubrówka, krupnik, jéger, unicum, vodka, stb.) – 490 Ft, virsli-mustár-zsömle szerelmi háromszög – 300 Ft, Zurek (elképesztően finom lengyel korhelyleves) 300 Ft.

Zene: lesz, mégpedig:
DJ Pacsi – zenbuddhista filodendron szett
DJ Boholy – zsilettpenge és tükörgömb szett
DJ Vixi – bárgyú dalok szett
DJ Gyűlölet – büntetőszett metállal és más egyéb finomsággal

[ tundergyar.hu ]

Dec 13, 2009
NINth
Views: [post_view]

Daily Cutiez @ Budapest by NINth

Tegnap hajnalban (azaz ma, de ugye minden nap tegnap, ami alvás előtt volt) kaptunk lencsevégre (Sis & me) néhány apró kockalényt a Puskin utcában. Íme az eredmény:

Daily cutiez by NINth

Daily cutiez by NINth

Daily cutiez by NINth

NINth by Sis

Jun 8, 2009
NINth
Views: [post_view]

Abandoned Prince’s House

Abandoned Prince’s House

Aki régóta nyomon követi a HG-s posztokat, tudhatja, hogy fanatikusan rajongok az elhagyott épületekért, főleg ha lepusztult, isten háta mögötti romokról  van szó. Jómagam is megfordultam már néhány hasonló helyszínen, legutóbb pl. második alkalommal látogattunk meg az inotai betonbunkert, egy random bakony környéki hegy gyomrában. Ha valakit érdekel pár fotó a helyszínről és még nem látta, az kattintson ide a képekért.

A most következő képgaléria semmi más, mint eye candy, ugyanis nem közelebb, mint az “orosz riviérának” is hívott Abháziában (ex-Szovjetunió) található, ami egy tisztázatlan státusú terület a Kaukázusban, ezért eléggé elképzelhetetlennek, ill. veszélyesnek tűnik a megkörnyékezése. Ettől függetlenül fél karomat adnám, hogy ilyen helyen járhassak, nem is értem a helyieket, hogy miért nem lakták még be az egészet az utolsó centiig. Ha valaki esetleg ismer hasonló kaliberű placcot, ne habozzon szólni, fejlámpa és fényképezőgép mindig kéznél van, egy szó és megyünk.

[nggallery id=3]

[ via: EnglishRussia ]
[ Abházia @ wiki ]

Apr 5, 2008
NINth
Views: [post_view]

Urban trip #5

Budapest, Bakáts tér
Mar 7, 2008
NINth
Views: [post_view]

Urban trip #4

ARIES

Mar 2, 2008
NINth
Views: [post_view]

Urban trip #3

Feb 4, 2008
NINth
Views: [post_view]

Urban trip #2

Feb 1, 2008
NINth
Views: [post_view]

Urban trip

A ma reggeli hazautam két képben.

Archive

Mixes for the HarderGeneration