Aug 13, 2009
NINth
Views: [post_view]

Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant (2009) trailer

vampireasstposter

Darren, a 14 éves kölyök egy hihetetlenül unatkozó tini, akinek hatalmas szerencséjére(?) a városba érkezik a Rémségek Cirkusza (Cirque du Freak), ahol farkasemberek, vámpírok, szakállas nők (sic!) és mindenféle súlyos lények ijesztegetik az arra vágyó népet. Darrennek nagyon megtetszik ez az utazó vurstli és úgy dönt, hogy beszáll a csapatba, mint vámpír, a történet pedig jól beindul.

A film Darren Shan angol író 12 részes regénysorozatának nyitó kötetéből készült, ami Angliában hatalmas sikert aratott a fiatal, setét lelkületű olvasók körében, ezért már-már Harry Potter szintű várakozás előzi meg a filmet is. A trailer nagyon mókás, átlengi némi Tim Burton-szerű humorral fűszerezett véres-vicces hangulat, úgyhogy én már most imádom.

Meglepődtetek, hogy mégiscsak van poszt, miközben Ozorán vagyok, mi? Elárulom halkan: a titok nyitja a wordpress csodálatos “időzített publikálás” funkciójában keresendő. Ezúton is gigantikus respect a programozóknak :)

@ IMDB ]

4 Comments

  • Tibi, mégis postoltál mégegyet?:D azthittem dudorogsz kultúrdiszkóra:) Régen olvastam ezt a sorozatot, kb 7 részig mikor kicsi voltam. akkor még csak annyi volt. Nem egészen harry potter nem kölyköknek való. Kiváncsian várom a filmet, nem voltak rosszak a könyvek

  • Én is a napokban láttam, Egész érdekesnek tűnt.. Szalma Hacsek a szakállas nő? :D

    Itt van 1080p-sben akit érdeköl:
    http://www.hd-trailers.net/blog/2009/08/07/cirque-du-freak-the-vampires-assistant-theatrical-trailer/

  • 1-2 hete néztem éppen, hogy lesz ez a film és nagyon megörültem neki, imádtam a könyveket, elolvastam mindet 5x kb. :) Remélem a film is jó lesz és nem ilyen harrypotteres csapjukösszeazegészetdelegalábbcsináltunkvalamitamitellehetadni fíling.

  • Én a könyveket nem olvastam, de az előzetes után kiváncsi vagyok rájuk. Érdekesnek tűnik. Mondjuk azt a kis Yoda-formájú csuklyás valakit nem tudtam mire vélni, de…Got Freaky?

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration