Browsing articles in "video (clip)"
Jan 27, 2010
NINth
Views: [post_view]

Cuelight Interactive Pool Table by Obscura Digital

Nincs is jobb, mint egy hétvégi billiárdozás a haverokkal, némi jéghideg gintoniccal nyakonöntve. Ezeddig úgy hittem, hogy ezt nehezen lehet fokozni, de úgy tűnik tévedtem, ugyanis az Obscura Digital kitalált egy olyan megoldást, ami az összes eddigi látványt übereli, méghozzá nem is kicsit. A videón láthatjátok az eredményt, nem hiszem, hogy túl sokat kellene magyarázni a bizonyítványt, de ez nem is meglepő egy olyan cégtől, aki olyanoknak csinált vizuált, mint a Google Android, iGoogle, Google Zeitgeist, Youtube Orchestra, Brian Eno, Adobe CS3, Pioneer, vagy épp az AOL. Ha megnézitek a poszt végén linkelt siteot, meglátjátok, hogy a legtöbb munka külön-külön is megérne egy-egy posztot, amiből ízelítőnek következik két különösen szép darab:

[ via: obscuradigital.com ]

Jan 26, 2010
NINth
Views: [post_view]

Your Private Life with Google

Világméretű összeesküvés by Skynet

[ thnx 2 Cadeyrn ]

Jan 26, 2010
NINth
Views: [post_view]

Beardyman – Live in the Underbelly (Edinburgh Comedy Festival, August 2009)

Beardyman, ez a kötözni való elmebeteg ezúttal nem tökölt, felpakolt egyben egy 58 perces műsort, talán nem túlzok, ha azt mondom, az eddigi legjobbat. Van még kérdés (azon kívül, hogy mikor láthatjuk végre élőben is)?

[ Beardyman @ official Myspace ]
[ Beardyman @ official Twitter ]

[ Beardyman @ HarderGeneration ]

Jan 26, 2010
NINth
Views: [post_view]

Exit Through The Gift Shop – A Banksy Film


VÉGRE!

[ BEST PICTURE (of leaves on a trailer) ]
[
CANNES (is a nice place to visit) ]

Jan 24, 2010
NINth
Views: [post_view]

Piano Stairs

Ilyeneket szeretnék minden budapesti aluljáróba. Előre is köszönöm. Cserébe ellépem rajta a Jorg on Mushroom – Messengert.

[ thnx 2 Anasztázia! ]

Jan 21, 2010
NINth
Views: [post_view]

The Age of Stupid – A hülyeség kora (teljes film)

A film 2055-ben egy pusztulásra ítélt világban játszódik. “Miért nem mentettük meg otthonunkat, a Földet, ameddig még lehetett?” – teszi fel a kérdést a főszereplő, egy idős történész számára már archív, 2008-as filmfelvételeket nézegetése közben. Az archív felvételeken olyan, ma élő húsvér személyek története elevenedik meg, akik bár a világ különböző pontjain élnek, mégis ugyanúgy szenvednek a klímaváltozás globális hatásaitól.

Azt hiszem senkinek sem kell bemutatni a globális felmelegedés témakörét, hiszen bármennyire is szeretünk elmenni mellette, húsba vágó és aktuális dolgok ezek. Túl sok újdonságot nem tudhatunk meg ebből a másfél órás videóból sem, de rámutat pár kényes részletre, minden Zeitgeistes túlbonyolítás nélkül. Mindenkinek ajánlom ezt a filmet, akit érdekel, hogy mi lesz a Földünkkel pár éven belül, ha ezt az életmódot folytatjuk. Márpedig bármennyire is sajnálatos, nem tenném a fejem rá, hogy gyökeres változtatásokat tudunk elérni a jelenlegi rendszerben (lásd: Koppenhága, klímacsúcs kudarc).

[ ahulyesegkora.com ]

[ vegyelvissza.hu ]

[ ageofstupid.net ]

Jan 14, 2010
NINth
Views: [post_view]

Another Version of the Truth: The Gift

Ha a Nine Inch Nailsről van szó, már nagyon kevés dolog van, amin meg tudok lepődni, de a következő hír egészen elképesztő.

Nemrégiben zajlott le az utolsó NIN turné, rengeteg állomással Amerikában és Európában is. A turné észak-amerikai állomásain Reznornak volt egy olyan kijelentése, miszerint minden rajongó, aki a koncertre érkezik, magával hozhat “egy embernyi” hang, illetve -képrögzítő szerkezetet (ergo amennyit elbír), amivel megörökítheti az eseményt. Ezt a mondatot komolyan vette pár ember, akik nyomon követték a banda útját, és három koncerten (Sacramento, Portland, Victoria) felvettek egy olyan brutális minőségű anyagot, amitől az embernek leszáll a haja. 5.1 surround, 1080p, DVD, .mov, amit akartok, TELJESEN INGYEN. Csináltak hozzá egy menüt, majd a minden szempontból tökéletes anyagot csupa riszpektből odaadták a mesternek, aki volt annyira jófej (mint mindig), hogy meglássa benne a profizmust és hivatalosan is mögéálljon a projektnek. Az eredményt itt lent láthatjátok. Elöljáróban annyit, hogy nem csak megüti az And All That Could Have Been minőségét, de talán még übereli is azt. Ahogy azt egy nagyon kedves barátom, Dani mondta anno az előbb említett dupla DVD-re: Tökéletesen megkomponált hang és -fényorgia. Na most vegyétek hozzá, hogy ez egy picit keményebb, jobban szól és látványosabb.

Letöltéshez az alábbi opciókat tudom ajánlani, de a poszt alján lévő boxban online is meg tudjátok nézni az összes videót. Mestermunka!

Gift is available in the following formats:

[ via & “official” site: thisoneisonus.org ]

Jan 2, 2010
NINth
Views: [post_view]

Visions of the Cosmos: From the Milky Ocean to an Evolving Universe

Majd’ két éve volt egy kép itt HG-n, ami azóta is mindig eszembe jut, amikor felnézek az égre. Ez volt a We are very very small, ami megpróbálja egy picit megmutatni, hogy a Föld mennyire pici is igazából. Ehhez kapcsolódik a következő videó is, ami egy hihetetlenül izgalmas kiállítás egyik darabja. A poszt címében is említett tárlat középpontjában a keleti vallások (buddhizmus, hinduizmus, dzsainizmus) istenség-központúsága, valamint a nyugati gondolkodás ember-központúsága található. A kiállított darabok gyönyörűek, de erről beszéljenek helyettem inkább a képek (megjegyzem, 3-4.000 pixel szélesek, így ezeket is lehet nyugodtan poszternek használni), a videót pedig kötelezővé tenném iskolában, szigorúan tanító szándékkal. Talán ha az ember egy picit is megérzi, hogy mennyire irgalmatlanul apró pontok vagyunk az univerzumban, kevesebb lenne az egoizmus, a lenézés és az ezekhez hasonló pitiáner emeberi sztárallűr, helyette pedig sokkal több tisztelet lenne bennünk a minket körülvevő világ felé.

A tovább után találhattok még három képet, valamint a FlickR galéria és a hivatalos site linkjét.  Continue reading »

Dec 17, 2009
NINth
Views: [post_view]

Meow: the zombie kitten apocalypse!

A HG-re is elért a blogisztáni világválság rettenetes ereje, nem átallok cuki cicás videót posztolni! Na jó, a helyzet azért nem ennyire borzasztó, ezek a cuki macsekok igazából agresszor zombik, némi Jacko – Thriller beütéssel, ráadásul keményen ölik egymást tánc közben. A zenei háttér pedig 8bit – dubstep hibrid, így nem fog tarkónlőni az ízlésrendőrség.

[ köszönet érte: Dreammachinery ]

[ Sarah Brown @ domestica ]

Pages:1234567...18»

Archive

Mixes for the HarderGeneration