Dec 13, 2009
NINth
Views: [post_view]

Daily Cutiez @ Budapest by NINth

Tegnap hajnalban (azaz ma, de ugye minden nap tegnap, ami alvás előtt volt) kaptunk lencsevégre (Sis & me) néhány apró kockalényt a Puskin utcában. Íme az eredmény:

Daily cutiez by NINth

Daily cutiez by NINth

Daily cutiez by NINth

NINth by Sis

6 Comments

 • Érdekes lista, majd átböngészem, meg most újra rámjött, hogy hallgatnom kellene Kenichi Asai-t, mert ígéretesnek tűnik. Majd talán a karácsonyi időszak alatt, ha egy időre lecsendesedik a vizsgaidőszakos mizéria, akkor majd nekiállok hallgatni. ^^

  Egyébként meg én is szeretnék ilyen listákat csinálni, csak sosem tudom, hogy a hallgatott dolgok közül mi 2009es, és mi nem, csak kevés bandából vagyok mindig naprakész, ezt leszámítva általában úgymond tévelygek, és úgy vagyok vele, hogy a jó dolgok előbb-utóbb úgyis megtalálnak / megtalálom őket. De ettől még az ilyen év végi listákat szeretem, mindig találok egy – két göngyszemet bennük. Szóval keep up the good work~!

 • Bocsánat, már megint rossz helyre posztoltam, úgy látszik a Merzbow jobban megártott, mint gondoltam. ^^” :szétszórt mostanában:

  Amúgy aranyosak ezek a figurák, merre fotóztátok őket? :) Itt Szegeden is nagyon tudom értékelni, hogy a Magyar Kétfarkú Kutyák Pártja grafitikkel + plakátokkal van tele a város, ha érdekel, szívesen lefotózom őket neked.

 • Kockák! Rokonlelkek. :]

 • elmo, ha jól sejtem, akkor ez a 2008-as zeneösszefoglalóhoz akart menni :) lesz idén is, bár megint nem lesz egyszerű :O

  az MKKP-s képeket pedig nagyon szívesen venném itt, tökéletesen beleillik a HG koncepcióba. szal ha lőnél pár fotót, küldd el a djninth(at)gmail-re és kipakolom őket :)

 • mkkp.hu-n kint vannak a fotók róluk :D

 • na igen, ez mondjuk elég magas labda volt :D

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration