Dec 27, 2009
NINth
Views: [post_view]

Tündérgyár

Új helyszín nyílik Budapesten, igen hangzatos névvel: Tündérgyár. Az első buli szilveszterkor lesz, nyitás előtti nyitóbuliként (ugyanis a hivatalos nyitás januárban fog megtörténni), de az újévet már ott kezdhetik az ipari környezetre vágyó emberek. A hely egyik főszervezője megosztott velem néhány információt, amit most ti is jól megnézhettek:

A bejutás feltételei: Beugró nincs, de meghívót kérni kell az info (kukac) tundergyar (pont) hu címen. A levélben írjátok le, honnan értesültetek  buliról és hányan jönnétek.

Megközelítés, elérhetőségek: Bp. IX. Tűzoltó u. 22. Az Üllői út, Ferenc Krt saroktól kétperces séta. A Tündérgyár-logós vasajtón kell kopogni, vagy hívni a 0670 359 26 61-es telefonszámot. A vendégeket saját fejlesztésű velkámtündérünk fogadja (érintésvédelemmel nem láttuk el, tehát tapizni tilos), aki a készlet erejéig lengyel mézesvodkát osztogat.

Körülmények: Műanyagpoharas rombulira készüljetek egy félig felépített helyen. Természetesen lesz fűtés, víz, villany, vécé, és gondoskodtunk róla, hogy ne essetek hasra a sitthalmokban. Asztalok és székek is akadnak, mi másra van szükség?

Kínálatunkból: Csapolt Soproni – 360/250 Ft, dobozos Heineken – 550 Ft, MINDEN rövidital (zubrówka, krupnik, jéger, unicum, vodka, stb.) – 490 Ft, virsli-mustár-zsömle szerelmi háromszög – 300 Ft, Zurek (elképesztően finom lengyel korhelyleves) 300 Ft.

Zene: lesz, mégpedig:
DJ Pacsi – zenbuddhista filodendron szett
DJ Boholy – zsilettpenge és tükörgömb szett
DJ Vixi – bárgyú dalok szett
DJ Gyűlölet – büntetőszett metállal és más egyéb finomsággal

[ tundergyar.hu ]

4 Comments

  • Wut! Ha szilveszterkor nem a másik gyár lenne megnézném, de januárban mindenképp bepróbálós.

  • annyit helyesbítenék, hogy inkább romkocsmás lesz a környezet (leglábbis szilveszterkor), mint ipari:)

  • Hát a szilveszter már megvan, de ide tuti elnézek, úgyis itt van a közelben. Engem megfogott a név/logo/visual.

  • Szimpatikus mocorgás a Tűzoltó utcában, hosszú ideje hiánycikk már, támogatás, támogatás erősen. A szilvesztert meg most inkább nem emlegetném.

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration