Jan 15, 2009
NINth
Views: [post_view]

The Prodigy – Omen (new track!)

2009 beköszönt az ajtóból, itt az új The Prodigy track, egy fokkal kevésbé Pendulumosan, mint az előző és egy fokkal masszívabb drum & bass agresszióval.

*update*

A videót már harmadszor cserélem le ebben a posztban és minden alkalommal törlik Youtube-ról 5 perc után, ezért ha valaki meg szeretné hallgatni a számot, az lessen be a kommentek közé, ha pedig a hivatalos videót szeretnétek látni, akkor ma (jan.17. szombat) este, brit idő szerint éjfélkor nézzétek meg az official Myspace profilt, ahol a tervek szerint 3 napon keresztül elérhető lesz, mindenki nagy örömére. Addig pedig itt az album artwork és a tracklist:

Invaders Must Die1. Invaders Must Die
2. Omen
3. Thunder
4. Colours
5. Take Me To The Hospital
6. Warrior’s Dance
7. Run With The Wolves
8. Omen Reprise
9. World’s On Fire
10. Piranha
11. Stand Up
DVD
1. Invaders Must Die (video)
2. Omen (video)
3. World’s On Fire (live film)
4. Warriors Dance (live film)

*update #2*
És íme a zseniális minőségű videó:

[ theprodigy.com ]
[ pre-order: recordstore.co.uk ]

10 Comments

 • Hát erről ennyit a YouTube is behódolt a copyright urainak.
  Pedig így talán megismernénk a zenéket, és talán meg is vennénk, de minta nélkül…

 • hát, az intrudersnél még mindig jobb, de..
  de. :/

  (live verzio alapján)

 • Nah tudom, hogy nem ide illik (netes zsargonnal) nem ez a topic a megfelelő, de csak biztosra szeretnék menni, ha bármi érdekel a Repo!-val kapcsolatban netán még nem láttad jelezzed aztá akkor adok mindent ;)

 • szevassz!
  a film megvan mp4 formátumban, a problémám csak annyi, h mivel még nicns magyar felirat, ezért nem néztem még meg. a felirat fordítás alatt van egy ismerős csajszi által, szal amint megvan, neki is esek azonnal :))
  de nagyon köszönöm az ajánlást!

  btw, mi az a “bármi”? :>

 • Nos a bármi az majdnem bármi szó szerint mert elég sok minden megvan belőle, csak nem eredeti de psszt! ;) Pedig azt akartak nekem karácsonyra mint kiderült, én csak mosolyogtam, hogy bohó ábránd még jó ideig nem lesz Magyarországon. Az ost-ről meg a chase the morning szám után lévő rövid kis részlet lemaradt. Naigen nem mindig értettem én se elsőre mitet énekelnek, engem csak a Sarah Brightman száma érdekel amit olaszul nyom benne mert ahhoz nem találtam semmilyen lyricset.

 • részemről a film és az ost (+ a szövegek) megvannak, de mondjuk a klipek nagyon is érdekelnének, legalábbis valami normális minőségben (szal nem juturól rippelt verzióban).

  btw, nagyon fontos, h az emberek pénzért vegyék meg a cd-t (én is rajtavagyok), hiszen tényleg semmi bevételi forráuk nincs az ost-n és a színházi előadáson kívül.

  ha kell kontakt hozzám, adok szívesen, vagy a contact menü alatti mailen is elérsz, ha gondolod :)

 • Az új albumról/számokról: technikás, akárcsak a SlipKnoT legutóbbi, de már nem ragad meg igazán. Persze a teljes albumot még meg kell várni…

 • Hát nekem ez a nóta kissé jellegtelen

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration