Apr 13, 2012
NINth
Views: [post_view]

The power of music

Ha bármikor bárki megkédezi, hogy miért  hiszem azt, hogy a zene az egyik legfontosabb dolog a világon, azt hiszem ez az a videó, amit megmutathatnék minden alkalommal.

Amikor az ember hajnal négykor Trentemoller – Into The Treest, vagy Moant, vagy esetleg egy Ulver – Porn Piece Or The Scars Of Cold Kissest hallgat fülessel egy random tetőn a horizontot bámulva, óhatatlanul is tarkóncsapja az a végtelen mélység, ami zenéből áradhat. Nem is beszélve azokról a pillanatokról, amikor meghallasz egy olyan számot, amit tíz-húsz-akárhány évvel ezelőtt rongyosra hallgattál, majd az első hangtól az utólsóig végigcsorog benned újra, emlékek, arcok, illatok tömkelegét idézve fel hátborzongatóan tökéletes minőségben. A zene ereje végtelen, soha ki nem apadó energiaforrás. Meg kell tanulnunk használni. Te tudod használni?

5 Comments

  • Hát ez elég ütős videó.

    Amit meg a hajnali négykor tetőn zenehallgatásról írtál, azt én hajnalhatkor szoktam érezni, amikor Maybeshewillt hallgatva nézem a vonatablakból a napfelkeltét. :)

    • Ó igen, régebben rengeteget vonatoztam én is, jó kis Isten Háta Mögöttre nézni a rohanó tájat..mmm :) Maybeshewillre napfelkelte? hát ez egészen katartikusan hangzik m/

  • Az a jó a zenében hogy úgy teremt emberi kapcsolatot hogy közben nincs szükség fizikai kapcsolatra. Sok zárkózott ember (állapotukból vagy döntésükből kifolyólag) nem akarnak más emberekkel kontaktust teremteni vagy nem is tudnak. A kis világukban elvannak maguknak. De még ők is reagálnak a zenére, szeretik a zenét. Vagy ha csak bele gondol mindenki saját viselkedésébe. Amikor mindeki hagyon békén állapotban vagy mit csinálsz? Én zenét hallgatok akkor is.

    • így van, a legjobban bezárkózott embereket is el lehet érni zenén keresztül! 

  • […] szinten. Igazi unikum a márkák között, amint az a nemrégiben itt is posztolt “The Power of Music” kapcsán is olvashattátok. A most következő innováció nem csak a vezeték nélküli […]

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration