Jun 5, 2009
NINth
Views: [post_view]

Shpongle – ‘Ineffable Mysteries From Shpongleland’ (TWSCD36) | 22nd May 2009

Shponge new album 2009

“Hope you like it. The Cover was shot in India by  Storm Thorgerson and is not due for release until November. The global launch party for this album is in London on the 30th October at the  Roundhouse. Shpongle will be playing live in concert and the new show will feature lots of new tracks from the album, so don’t miss it !

We will also be bringing you more Shpongle news very soon with a release date and feature on the upcoming Shpongle DVD (TWSDVD002). A must for any Shpongle fan.”

Ennek örömére hulladék minőségű, de legalább igazi új hangok, a hamarosan érkező lemezről:

[ via: www.twistedmusic.com ]

[ Simon Posford @ HarderGeneration ]

11 Comments

 • félek nem fog meghatni.. :$

 • 1; ezekben a live videókban egy dolog van, amitől kiráz a hideg és az Michele Adamson hangja. ez bazdmeg ez botrány! nagyon szeretem a hangját, amikor stúdióban porrá van keverve, de élőben egyszerűen félelmetesen rossz! nem tud énekelni, nincs hangja, elcsuklik, olyan, mint egy 10 éves kislány első énekórán. mit keres ez a színpadon??
  2; egy-egy számból még semmit sem merek levonni az új albumról, még várom a több infót. a londoni videóban van egy track, ami zseniális, minnya meg is keresem nektek és megmutatom. na ha az a vonal erős lesz az albumon, akkor meghajolok Posford előtt.

 • ez mind korrekt, de ha belegondolsz h az új Ott arányaiban mennyire vert oda/mennyire volt egyben, akkor sztem reálisan számítok arra, h lévén megújulási lehetőség nem sok van (egy idő utána jó esetben is csak a jó elemeket/zenei tulajdonságokat ismételi minden projekt), a fejlődés max 1-2 trackben fog megmutatkozni.
  legalábbis a video anyagok a minőségük ellenére erősítik a feltevést.

  bár ha így lesz is megéri nemazért : ) , csak a hypera egyre érzékenyebb vok.. :P

 • ez amúgy egy érdekes kérdés. sokan emlegetik rendszeresen egy lapon Ottot és Shponglét, pedig szvsz tökéletesen másról szól a kettő. amíg Ott egyértelműen pozitív vibe, addig a Shpongle már az első albumtól kezdve nem egyértelmű. nagy nehezen úhgy fogalmaztuk meg ezt ugye, h “életzene”, minden pozitív és negatív oldalával együtt (ráadásul egyszerre). Ott ilyen szempontból “szélsőségesebb” a light side felé :)

  ha megnézem a Shpongle albumok ívét az elsőtől az utolsóig, azt tippelem előre, h össznépi ihajcsuhaj várható, karneváli feelinggel, végeláthatatlan mennyiségű session zenésszel. a videók alapján is ez jön le, btw. ezzel semmi baj sincs, de azért nagyon remélem, h lesz némi Behind Closed Eyes feeling ősmélység is, 4/4 alapon, mert azért azt senki más nem tudja úgy, mint Posford (lásd friss poszt)

 • az egy lapon emlegetést akkor érted meg, ha felülről nézed az egész csavart kiadót, és meglátsz benne zeneileg is, hozzáállásra is némi biznisszagot, spirit ide v oda, a zenegyártás ilyen szinten ipar, pláne ennyi év után.

 • na jó, hát ez így nyilvánvaló :)
  igen, csavarték egyértelműen bizniszt csinálnak, nem is lehet ezt már máshogy ilyen szinten. szpiritből nem veszel 64 sávos keverőt, ez már csak így van :)

 • Ha ez a stagnálás, mint az ‘I am You’, felőlem ne fejlődjenek ^^

 • […] első HG-s posztban még tökéletesen más dátumról lehetett tudni, de ez semmit sem változtat azon, hogy számomra […]

 • Kikurt jo az uj Shpongle.

 • Update: megjott az eredeti, Live DVD-vel egyutt, errol irnek: bar ket otult gyerek rohangalasa kozben, de vegigneztuk/hallgattuk a Shpongle DVD-t, hire hamva sincs a ratyi eneknek, profi munka lett imo, megeri a penzet, nem is kerdeses. :)

 • na, erre kíváncsi vagyok! :) az a Roundhouseos live amugy?

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration