Apr 20, 2008
NINth
Views: [post_view]

Pure Reason Revolution: Deus Ex Machina Demo

Mióta először találkoztam a Pure Reason Revolution zenéjével, nem bírom megunni őket. Valami elképesztően varázslatos hangulatot képesek teremteni, olyan módon, amiről eddig még sejtésem sem volt. Gyönyörű fúzió alternatív rockzenék elektronikus megbolondításával, sodró dinamikával, csillagporos álmokkal és a hajnali csík szemek első kávé melletti mosolyával.

[
aki nem olvasta még, annak: PRR – The Dark Third @ HG]

Úton a második album felé, a banda feldobott Myspace-re egy új demót Deus Ex Machina címmel. Miután hetvenyolcezernégyszáztizenhatszor végighallgattam, rá kellett, hogy jöjjek: van miért várni az új albumot. Egy picivel hangsúlyosabb az elektronika, bár mivel ez demo ugye, nem lehet tudni, hogy nem lesz-e még masszívabb a digitális háttér. A Myspace-en található második track (Victorious Cupid) is erről az albumról árulkodik.


Amit külön a figyelmetekbe ajánlanék, az a (szintén Myspace-es track) Nimbos and Tambos akusztikus verziója. Ez a szám már az albumon is elcsavarta a fejem, de ezt az átdolgozás külön gyönyör. Kongákkal, akusztikus gitárral, mindennel. No meg Chloe hangjával.


Pure Reason Revolution – Deus Ex Machina (live in Kraków)

[ Deus Ex Machina Demo @ official Myspace ]
[ via: PRR Myspace blog ]

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration