Nov 25, 2009
NINth
Views: [post_view]

Pioneer CDJ 900’s + 2000’s – nedves Dj-álmok

Már vagy egy hónap is eltelt, mióta először megláttam ezt a két szépséget, valamiért mégis csak most jutottam el addig, hogy posztoljam is őket. Ne kérdezzétek miért, magam sem tudom, pedig nagyjából két-három naponta megnézegetem a képeket újra és újra, hogy megnyugodjon a kis lelkem.

A Pioneer csodakütyüi a legenda szerint abban különböznek minden más Dj eszköztől, hogy míg a “sima” vasakat szakemberek, technikusok és különféle pallérozott elmék tervezik, a Pioneer gyönyörűségeit Dj-k álmodják meg, így a végfelhasználó (ez esetben a Dj) személyre szabott kényelmet kap, hiszen ki tudná jobban, hogy mi kell a lemezlovásznak, ha nem egy kollega?

Megkímélek mindenkit a hosszas technikai elemzéstől, maradjunk annyiban, hogy nehezen tudnék elképzelni ennél tökéletesebb felületet a kezem alatt egy-egy nagyobb bulin. Ha érdekelnek a részletes információk, kattints a “more info” linkre. Következzenek inkább a képek és a promó videó, majd sírjunk együtt az alant feltüntetett árakon.

Pioneer 900’s CDJ

Pioneer CDJ-900 main

Pioneer CDJ-900

[ more info ] [ 1.600 USD (~290.000 HUF) ]

Pioneer 2000’s CDJ

Pioneer CDJ-2000

Pioneer CDJ-2000 back

[ more info ] [ 2150 USD (~380.000 HUF) ]

5 Comments

  • az elektronikus Roland dob szett, amit kinéztem magamnak, álvánnyal, lábgéppel, kísérőcinekkel szintén kb 350K környékén áll meg. és a Rolandnál ez a középkategória. muha;)

  • hűűű… és hűűűűdedrága. nem olvastam utána, de ebből kinézem, hogy mixer se kell hozzá :D ha egyszer sok pénzem lesz…

  • keverő ezekhez is kell mindenképp :)) szal két ilyen CDJ plusz a keverő. ennek a kombónak az árából már kapsz egy kisebb garzont vidéken :D

  • Jah, az úgy elég durva :D Na, jó dolgokról álmodozom én is.. Először hang drum, ami állítólag fél millió ft, most meg ez… :) Ne postolgass már ilyeneket, mert csorog a nyálam :D

  • az utolsó infóim szerint egy hang drum 600.000 forint :D na de nyálat csorgatni jó ^^

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration