Feb 27, 2009
NINth
Views: [post_view]

Maybeshewill & Minnaars newz 2009

A Minnaars-ról már olvashattatok HG hasábokon, a Maybeshewill vonatkozás pedig (innentől) egyértelmű. Az újgeneráció hullámának tetején figyelő poszt-rock, indie, whatever roham számomra legeredetibb képviselője, a Maybeshewill új lemezre készül, a Myspace-en közzétett blogposzt alapján pedig azt is lehet tudni, hogy “Sing The Word Hope In Four Part Harmony” címmel érkezik. Új számokat egyelőre nem hallhatunk, hiszen a munkák közepén tartanak, de a címeket már kitették az ablakba:

You Can’t Shake Hands With A Clenched Fist, Our History Will Be What We Make Of It, Sing The Word Hope, How To Have Sex With A Ghost, Co-Conspiritors, Accept And Embrace, This Time Last Year, Last Time This Year

Igen, jól látjátok, az utolsó számcím ismerősen hangzik, hiszen már korábban is láthattátok-hallhattátok, akár itt a vörös-fekete oldalakról. Emlékeztetőül:

Maybeshewill – Last Time This Year

Ha pedig valaki egy fokkal vidámabb zenét szeretne hallgatni (álmodozós-indie-rock, magas vokállal), ajánlom szíves figyelmébe a Minnaars EP-jét (4 track: Essay essay essay, To jackals, Busy hands, Your heart my embassy), amit ingyen és bérmentve le lehet tölteni, hibátlan minőségben. A letöltéshez link a poszt végén található, előtte viszont egy videó, hogy tudd mire vállalkozol:

Minnaars – Busy Hands

[ Maybeshewill @ official Myspace ]
[ Minnaars @ official Myspace ]
[ Minnaars EP FREE DOWNLOAD (megaupload link) ]

[ Maybeshewill @ Hardergeneration ]

2 Comments

  • Ez jól esett. Mind a kettő. Bár az indie rockból nekem az Idlewild (No emotion) és a Maximo park jobban bejön, az igazi favorit a Bloc Party..

    Jó volt ezeket megismerni.  Thx!

  • azér Minaarson látszik, hogy a Forward Russia énekes volt a producer :D http://www.youtube.com/watch?v=Z3Jossp6fso

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration