Sep 8, 2008
NINth
Views: [post_view]

Maybeshewill / Her Name Is Calla (Split 12″)

Abban a pillanatban, hogy megszólalok erről a bandáról egy hozzáértőnek, minden alkalommal megkapom, hogy hallgassak 65 Days of Static-et. Itt és most szeretném közölni az érintettekkel, hogy igen, ismerem, de a Maybeshewill jobban bejön. (talán mert őket ismertem-szerettem meg előbb, hála Shalinak)

Eme poszt apropója egyrészt az októberben megjelenő Maybeshewill+Her Name Is Calla közös minilemez (lásd a fenti képen), másrészt pedig egy olyan remix, amitől napok óta libabőrös vagyok. Egy track a kislemezről (This Time Last Year) már most meghallgatható a Maybeshewill Myspace profiljában, egy másik (Condor and River) pedig a Her Name Is Calla zenéi között. A profilos linkeket a poszt végén találjátok.

A második apropó a pár napja itt HG-n is megjelent Minnaars nevű együtteshez kötődik, akiktől a Spelt With a K című szám Maybeshewill remixének egy apró töredékét hallhattuk egy cipőreklám keretein belül. Amikor a reklám zenéjét hallottam, nem gondoltam volna, hogy a teljes zene mennyire súlyos darab. Erről Ti is megbizonyosodhattok, ha megnézitek a Minnaars Myspace-ét. Ha regisztrálva vagytok a wiw nagytesójára, le is tölthetitek ezt a beteg-gyönyörű darabot. Kórusos-posztrokkos-elszállós-elcsöppenős gyönyör, zajos-torzítós gitárral megspékelve.

Maybeshewill – Not For Want Of Trying
(Live @ O-Nest, Shibuya, Tokyo – 15/06/08)

Fél karomat egy budapesti Maybeshewill koncertért.

ps.: ha bárki, bármilyen információt tud szolgáltatni erről az albumról, örök hálám (vagy majdnem szabadon választott ellenszolgáltatás) fogja üldözni: Anti-Semantics : The Remixes Vol. 1

[ Maybeshewill (free!) tracks @ Last.fm ]
[ Maybeshewill @ Myspace ]
[ Minnaars @ Myspace ]

[ Her Name Is Calla @ Myspace ]

[ Maybeshewill @ HarderGeneration ]

4 Comments

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration