Jan 26, 2009
NINth
Views: [post_view]

Massive Attack Lossless Audio Bootlegs (free!)

Massive Attack by curranleeds

[ pic by curranleeds ]

massive-attack-grece-15-juillet-2003photo130Kb. 6-7 éve volt egy cd-m, amire annyi volt írva, hogy Massive Attack – Live at Vienna. Emlékszem, kopottra hallgattam-játszottam a lemezt és mindenkinek nagy örömmel újságoltam, hogy ez a legjobb album, amit valaha hallottam ezektől a zseniktől. Aztán ez a korong is arra a sorsra jutott, mint többezer társa: elnyelték a gonosz langolierek. Éveken keresztül kerestem mindenfelé, de sehol sem találtam. A mai napig is vannak hullámok, amikor nekiesek a hálónak, böngészem a siteokat, de mindeddig semmi eredmény sem volt. Egészen a mai estéig.

Már régóta sejtettem, hogy Murphy kivételes figyelemmel kíséri az életemet, de ez a pofon különösen megmosolyogtatott, ugyanis míg aranyport kerestem, egy komplett aranybányát hagytam figyelmen kívül. A dolog érdekessége abban rejlik, hogy (rutinos webhasználóként) eszembe sem jutott hivatalos oldalakat nézegetni, ellenben minden mással. Erre természetesen egy official Massive Attack siteon találtam rá a régóta keresett gyöngyszemekre, amit most széles vigyorral szeretnék veletek megosztani. Szöveg helyett az információk:

54 európai, 13 észak-amerikai, egy dél-amerikai és dél-afrikai, 2 ausztrál és ázsiai koncertfelvétel, valamint 2 Dj szett, FLAC formátumban, Megaupload-os feltöltésekkel (egy koncert általában 5-6 100Mb-os pakk), teljesen ingyen, hivatalosan, 1995-től napjainkig.

Valószínűleg ez az igazi fanatikusoknak nem újdonság, de talán vannak hozzám hasonló szerencsések, akiknél kiakad a murphy-o-meter. Nekik talán hírérték a poszt-végi link a gigantikus gyűjteményhez.

Tökéletes minőség, páratlan mélységű basszusok, morajló trip-hop massza, szanaszét tekert gitárok és effektek, gyógyító ősenergia, manipulatív profizmus. Az első csomag eléréséig pedig egy kis ízelítő a hangulatból:

[ Massive Attack Lossless Audio Bootlegs @ massiveattack.ie ]

4 Comments

 • A DR. House első évadának nyitózenéjét, amit sok országban a többi évadban is még leadnak(néhol jgi problémák vetődtek fel, van ahol meg nem…. nem teljesen tiszta nekem)ezek a srácok csinálták. Teardrop a címe. Érdemes megismerni a zenéjüket, ngyon nirvanaaaaaaaaa!:)
  ()ß3

 • uristen srácok ti mekkora arcok vagytok, tervben van a bécsi koncert , de nem győzött meg az uj ep , ezért bootlegeket vadászok , google , és kidobja ezt
  woohoo

  • örülök, ha segíthettem ^^

 • köszi segitettél is , viszont ahogy a latest bootlegeket hallgatom azt kell hogy mondjam , van 4-5 nagyon elkapott hangulat , viszont összességében alulteljesít a csapat, sztem gyenge :(
   
  Bsoundon sem tetszett azt hittem fesztivál hangulathoz nem illik , de sajna most letettem Bécsről végleg ,mert ez is közepes csak , nem áll össze , nem visz sehova , csak úgy van :(
   

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration