May 25, 2009
NINth
Views: [post_view]

Marilyn Manson – Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon (New Video 2009)

A HarderGeneration olvasók a leggyorsabbak. Ez most már teljesen biztos. Ha valaki szemfüles és figyeli a kommenteket, akkor láthatta, hogy Will Duke a másodperc töredéke alatt csinált az S.Darko-hoz feliratot, most pedig újra meglepett, méghozzá a méltán híres-hírhedt médiajelenség, Marilyn Manson zsír új klipjével, a frissen megjelent The High End Of Low albumról. Az Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon (micsoda polgárpukkasztás ez kéremszépen! ennyi erővel lehetne az új neve Marilyn megpakoloma-kutyádata-sajátanyád-s-hátán Manson) cím egy egészen lapos zenét takar, a klip pedig ugyanezt a szintet hozza. De ha belegondolok, hogy Brian az utóbbi években milyen mélységekig zuhant, pozitívumként mondhatom, hogy hallgatható darab. Az albumról egyelőre még nem fejtenék ki komolyabb véleményt, majd ha eleget pörgött a Foobarban, vissza fog kacsintani a HG hasábokon. Elöljáróban annyi, hogy eddig  sokkal jobban tetszik, mint a klipes szám. Addig lessétek meg a videót:

[ thnx to Will Duke ]

12 Comments

 • Manson az akit álltalános óta hallgatok. (Jun 9. pozsony, koncert:P megyünk) NINth-nek ismondtam mikor az orra alá dugtam az albumot, hogy ez csak egy rendes iparos munka nem Mindfuck. Ennek ellenére nekem tetszik. Ez meg talán a legjobb szám a legújabb korongrol IMHO:P Bár még a bonus trackekre nem volt idő.

 • A gitár engem a MA lemezre emlékeztet, ami nem lenne rossz dolog, de ez így lapos. A THEOL-ról talán a Wight Spider tetszett eddig a legjobban (ha lehet ilyet mondani). 

  VOLT meg alap, kell a nosztalgia. :)

 • ugye, h Mechanical?  az albumon többször is visszaköszönt ez a hangulat és ez (nálam) pozitívum :)

 • Engem valahogy az fogott meg amikor egy ilyen arc a szerelemről érdekel (amitől pedig alapból hányok).. Ahogy a Devour-ban mondja, hogy “I’m not crying this is blood all over me..” Nekem speciel a Devour a kedvencem a lemezől..

  Egyetéretek azzal, hogy a címe ennek tökre sablonosnak hat és a zene jobb sokkal.. Az albumról még annyit, hogy a “Running to the edge of the world”-től többet vártam..

  A Volt meg alap.. Én is ott csápolok majd az első sorban :-D

 • A bonus track-ekben van a kutya elásva

 • meghallgattam azt is, nem győzött meg. az egész albumot körbepörgettem töbször is, minimum 6-8X végighallgattam, de nem fogott meg egy track sem, így írni sem fogok róla külön posztot. (nem szeretek olyanról írni amit nem szeretek).

  egy pluszpont, h nem akartam kivenni minden második szám után a foobarbl, mint az előző albumokat :)

  számomra a Mechanical és az Antichrist marad örök, a többi leves :(

 • 12 évesen festettem a körmömet mer’ menzon. még most is vágom az összes szöveget szinte.
  de holy woodnál bezár a bazár. :(
  az eat me drink me-n remek sláger-szerű hangulatos dalocskák vannak.
  pont. netovább. heló-szevasz.

  ezt már egyáltalán nem értem, hogy mégis micsoda. lehet, hogy csak annyit akar ezzel üzenni, hogy világvége van, kurvára le vagyok égve és ilyen izét adjál ami a zászlón van.

  találhatna más elfoglaltságot. mondjuk újságíróskodhatna megen. asszem olvasnák páran.

  nade mindegy. ez van. a fesztiválozás meg sok pénz. de ha Wes-szel jön mulattatni akkor érdemes megfontolni jaja.

 • Ricsi, ha jól tudom, akkor Wes nem vele jön, hanem az orig felállású Bizkittel. engem spec nagyon felcsigázott anno a hír, miszerint együtt fognak melózni, de aztán mégsem :/
  btw, ha már Wes. Black Light Burns ismerős ugye?
  első album (844-es poszt)
  és második album

 • NINth, megvagy veszve azzal a mechanicallal:D Én hetente, 2 hetente meghallgatom a full discography-t mert bevan lökve winamp-be és sor kerül rá. Szedd már elő mégegyszer a Holy Wood-ot és mondd rá hogy rossz:P De komolyan… Utánna jött a Goldanage of… album címadó is olyan furán van össze rakva hogy tetszik:D de csak jó meg OMGfasza számok vannak rajta. Ezek az albumok a bármikor hallgatósak, míg kölyök voltam akkor rongyá mindet. És még most is.

  És ITT kezdődik a lejtő. Eat me, Drink me-t jópárszor meg kellett hallgatni hogy meglegyen a feeling de mikor már nem csak úgy hallgattam hogy najó mennyen hanem a zenére is figyeltem akkor már egész jó volt. Na nem az összes szám.. Ott már keményen érezhető volt hogy itt bezony gondok vannak.
  És most az újalbum..hát… meghallgattam azóta egy párszor. A számok csak saját környezetükben(ezen az albumon) tünnik ki egyik-másik a többi közül.. Tiszteségesen összevan rakva, milliók megfognak hallni érte. Én nem. Nem mondom hogy iszonyat és vágok eret de ez már nagyon nem. Elfogyott a kokain meg a pornószinésznők? Hát én gyűjtést rendezek neki ilyen célra csak jöjjön vissza a régi feeling.

  I’ve got an F and C and i’ve got a K too
  The only thing missing is a bitch like U, Mr.Manson:/

 • na jó, innentől kezdve azt hiszem ízlésről beszélünk, azon meg tökéletesen fölösleges vitatkozni. mindenkinek van és mindenkinek más :)
  számomra a Hooly Wood óta unalmas a zene amit a miszter csinál és ezzel nem nagyon tudok mit tenni. 16-7 körül lehettem mikor először meghallgattam az Antichrist albumot, ami azóta is etalon. a Mechanicalban megjelent az a fajta elektronikus súlyosság, ami a mai napig kedvenc, így lett ez a kettő számomra a Manson discog csúcsa. azóta komplett albumok nem jöttek be igazán, kivéve számokat, amiket most is szívesen játszok egy-egy buliban, ha arról van szó. magamtól hallgatni viszont nem nagyon fogom, ez biztos :)

  de ok, a te kedvedért újra végigpörgetem majd a Hooly Woodot is, hogy lásd kivel van dolgod :))))

 • Tudtam én hogy rendes srác vagy te:D

 • Marilyn már nem manson

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration