Jul 9, 2009
NINth
Views: [post_view]

Limp Bizkit – Take a Look Around (live @ Nova Rock 2009) HD

Az idei Nova Rock line up minden mércével brutális volt, ezt talán nem kell bemutatni senkinek (legalábbis azoknak, akik főként gitárközpontú zenéket hallgatnak). A legfrissebb visszajelzések szerint a fesztivál egyik legkomolyabban teljesítő bandája a Limp Bizkit volt, ami elsőre elég érdekesen hangzik (tekintve, hogy Nine Inch Nails és Faith No More is volt a terítéken), ezért fogtam magam és jól utánanéztem, hogy mi történt a koncerteken. Egyelőre elég nehéz tisztán látni, mert a videók 99.9%-a mobilos színvonalú hulladék, de szerencsére találtam egy HD minőségű Limp Bizkit videót, amin a Take a Look Around pörög és egészen meggyőző. Akárki akármit mond, Wes Borland félelmetesen jó gitáros, a Limp Bizkit pedig nagyon jó fesztiválzenekar. Nézzétek meg Ti is a saját szemetekkel:

[ Nova Rock @ official site ]

4 Comments

  • Join us, have seat please:D és leülnek szépen mint a kis napközisek:D crowdcontrol+. Aztán zúzásnál mindenki felugrik(habár a közönségnek mint tömeg nincs ritmusérzéke) Jó lehetett. “I fuckin’ love you, Austria”

  • ilyet amugy tudod ki csinált először (és sokszor)? a Slipknot :D A Spit it Out-nál csinálta azt Corey mindig, h leültette a fesztivált, aztán egy-két-há-ra felugrasztotta a népet :)) itt is meg akarta csinálni (Sportsziget), de a magyarok nem értették, h mit mond, csak bólogattak, h “jeee metál” “szlipknáát” “zsííír”, de nem ültek le -.-

  • fred durst és a fia (dallas) a soproni tescoban… kötelező darab! :D
    a feltöltőnek van egy képtárja, ott lesi fotók is vannak :D
    http://www.youtube.com/watch?v=aHSQPvWyGQ4

    kezdem sajnálni, h nem mentem volt-ra, dehát ausztriában voltam Paradise-on… meg 2003ban régi BS-ben… :P az nagyon fasza volt :D ” IT’S COOL TO BE A HATER” :D

  • Én elmentem (szinte csak miattuk) a Voltra és nem hazudok, ha azt mondom, hogy az általam látott koncertek szinte legjobbja volt. Wes meg egy állat. Én is csak mobillal tudtam valamit kezdeni, bár kb 10. sor körül voltam, szóval nem csodálkozom, hogy “nem lett jó” a felvétel. :D Aznap behaltam, ez tény.

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration