Sep 24, 2008
NINth
Views: [post_view]

Isten Háta Mögött: még 2 új track és full tracklist

A Planet Z Online felpakolt két exkluzív számot webre (klikk a kis képre itt baloldalt), amiket jól meg lehet hallgatni (minimális tudással le is tölthető. gy.k.: forráskódból kinézhető az mp3-ak címe). Az első szám címén hangosan felröhögtem csendes félhomálymagányomban: Eszem Éjjel és Baglyot. A másik szám címe pedig Berepülés. Csak így.

Zajos-matekos grunge várható ezeknél a számoknál is, kicsit agresszívabban, mint pl. a Jósolni Bélből témáinál. Palika hangja mit sem változott, talán csak annyival, hogy egy fokkal még betegebb hajlításokat is bevállal, mint eddig. Az is csoda, hogy vannak még hangszálai, hát még az, ahogy használja őket. A szövegekről majd akkor tudnék érdemileg nyilatkozni, ha majd (sokszor) el is olvastam őket.

Anno Myspace-en beszélgettem a bandával, ahol megkérdeztem tőlük, hogy nem akarják-e kiadni újramasterelve a régi lemezeket, vagy legalább számokat. Azt a választ kaptam, hogy épp jókor kérdeztem, ugyanis az új lemezen (ezen itt) lesznek ilyesmik, mert hát dupla lemezt terveznek. Ez az az információ, ami miatt egy sima albumnál kategóriákkal jobban várom a Kényelmetlen Lemezt. Jóhír, hogy nem kellett csalódnom, három régi nagy kedvencem is felkerült a B lemezre.

A Planet “budapestrakenrollkrú” Z második pirospontja, hogy leközölte a komplett tracklistet, amiből kiderülnek olyan dolgok, amik kellemesen szívmelengetőek a régi IHM fanatikusoknak, a számcímek pedig közelednek a távolodás felé.

 • A-lemez
 1. Tipikus Árvajelleg
 2. Megbántani egy Szabót
 3. Eszem Éjjel és Baglyot
 4. Három
 5. És
 6. Robot Feláll a
 7. Berepülés
 8. Aláírhatatlan Történelem
 9. Közelítő Távolító Kettő
 10. Jósolni Bélből
 11. Itt Valami Megült
 • B-lemez
 1. Változzunk Késekké
 2. Páros Lábbal Fejbe
 3. Lélektelenné-Tétel
 4. Istenszabású
 5. Élettér-Elmélet
 6. Távirányító
 7. Az Orionaranyadért

[ AKenyelmetlenLemez.hu ]

[ IstenHataMogott.hu ]

[ IHM @ official Myspace ]

1 Comment

 • na ez az amit nagyon várok. remélem a lemezbemutatón találkozunk!!

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration