Aug 19, 2009
NINth
Views: [post_view]

Infected Mushroom – Legend of the Black Shawarma (új album)

Megvan az új Infected Mushroom album hivatalos tracklistje, amiről néhány számot már régebbről is ismerhetünk. Az album címében található “Shawarma” amúgy ugyanolyan cucc, mint a gyros, ne kérdezzétek, hogy hogy került a címbe, halvány lila gőzöm sincs.

Miközben a trackeket vadásztam youtubeon, realizálódott a kép, hogy ezzel a lemezzel valamiféle elektromos metált akarnak prezentálni, sok-sok tekeréssel és rettenetes vokállal by Duvdev. A Killing Time elsőre talán még be is jött, de ahogy megszólalt ez a szerencsétlen, elszállt minden varázs. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi fog kisülni ebből albumon. Ízelítőként meg tudjátok hallgatni a számok túlnyomó többségét a nevek mögötti linkeken. Nagy részük suttyó koncertfelvétel, de megpróbáltam kiválogatni azokat, amikből kihallható, hogy miről is van szó konkrétan. Lássuk hát:

Infected Mushroom - Legend of the Black Shawarma

1. “Poquito Mas” (spanyol: “A Little Bit More”) [youtube]
2. “Sa’eed” (سعيد, arab: “Happy”) [youtube]
3. “סוף הדרך” (“Sof HaDerech”, héber: “End of the Road”) [youtube]
4. “Smashing the Opponent” (Vocals: Jonathan Davis) – 4:15 [@HarderGeneration]
5. “Can’t Stop” [youtube]
6. “Herbert the Pervert
7. “Killing Time” (Vocals: Perry Farrell) [youtube]
8. “Project 100
9. “Franks
10. “Slowly
11. “The Legend of the Black Shawarma” [youtube]
12. “Riders on the Storm” (Bonus track, The Doors cover) – 4:29 [youtube]

Release: 2009.09.08.

[ Duvdev az új albumról @ Youtube video blog ]

7 Comments

 • Az első videón az a buli inkább tünik a sok bólogatós face-el egy rock koncertnek mint, egy psy trance partynak. Viszont Duvded láthatólag ezt imádja és két kézzel habzsolja a népszerűséget és nem hajlandó tudomást venni arról mekkora sz*r hangja van Melodyne és egyébb cuccok nélkül.
   
  NINth, a Twisteden már fent van az új Shpongle album tracklistje is. :)
  (Remélem most nem lelőttem a következő postot :O)

 • az “új infected” gyakorlatilag konkrétan rock banda lett, jól mondod, tisztán látszik, h ez a new shit. ez amúgy részemről nem feltétlenül negatívum, mivel imádom a metált, a probléma Duvdev live alakításával van. ha albumon megoldják, h normális legyen a hangzás, még az is lehet, h bírni fogom :)

  a Shpongle album tracklistet köszönöm, nem láttam még, pár ez egy poszthoz így önmagában nem elég (mivel két tracket játszanak eddig koncerten), de ahogy lesz valami érdemi infó, mindenképp kipakolom. köszönöm szépen! :)

  btw, ahogy összeraktam a gondolataimat, írok egy masszív beszámolót Ozoráról. van miről, elég tapasztalatdús hét volt, szal megpróbálom összeszedni magam :))

 • 4 tracket játszanak koncerten: az I am you, az indiás, a hang drumos lazulós és van egy amiben michel adamson olyan furán “sikítozik” :)

 • uh, tényleg, jogos. a hang drumos cucc is külön track? azt hittem, h “csak” átvezető a technikai kiállás közben o.o

  (amugy készül az Ozora review, fél órán belül megy a poszt)

 • Hát remélem külön track :) Elég feelinges

 • DuvDev regota probalkozik, nem tudom miert nem szol neki senki, hogy amit csinal, az kibebaszott buntetes. Meghallgattam az egesz lemezt mar, felut a converting alternativ lemeze es a visious delicious kozott. aki az utolso lemez felet skippelte, ennek a haromnegyedet fogja. Nem orulok ennek, tobbet vartam, uj Classical-t vartam, de az mar ugy fest sosem lesz. Viszont, a ‘Bust a Move’ rajongoinak figyelmebe ajanlom: a lemezzel egyidoben, csak iTunes-on kaphato lesz a B A M infected remixe, ami viszont garantaltam kikurt jo lesz ;) Csakugy, mint a Deeply Disturbed self-remixe, ami az egyik legutosebb IM trekk ever!
   
  Mar csak abban bizom igy osszel, hogy az uj Shpongle nem okoz csalodast. Az is jon hamarosan.
   
  Beke, es szia Ninth! :)

 • szevasz Matykooo! Örülök, h látlak :)))
  kb egyet értek veled, tényleg Converting + VD hibrid, csak nem túl jól :( sokkal többet vártam én is, a Killing Time pl videó alapján hatalmas trekknek ígérkezett, erre egy ilyen kiherélt romantikus lötty lett belőle, ami borzasztó :(

  a Shpongle viszont büntetni fog keményen ^^

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration