Jun 21, 2008
berciXcore
Views: [post_view]

Go aHead

Brian “Head” Welch nem kicsit döbbentette meg a zenei sajtót, amikor megtért, kiszállt a KoRnból annak csúcskorszakában, eldobta magától a drogokat és végre elkezdett igazi, felelős apaként élni. Sokan már akkor temették, hogy na szép, vagy lesz belőle egy elvakult evangéliumhirdető, vagy nagy visszavonultságában nyugdíjas Bibliakört fog vezetni.

De aztán…

… egyik sem történt meg, bár eleinte keményen ostorozta morális fertője miatt 50 Centet is. :) Könyvet írt (Save Me From Myself), bestseller lett, de nyers nyelvezete miatt idén egy cenzúrázott, finomított verzió kerül a könyvesboltok polcaira (Washed By Blood).

És szépen a zenei életbe is visszatér: saját albuma szeptember 9.-én jelenik meg Save Me From Myself címmel, erről az első single (Flushmelybe MySapce oldalán hallgathatsz bele) pedig július 7.-én kerül az iTunes szervereire. A korong saját kiadójánál jelenik meg, mely nem csak magánakciókra korlátozza működését. Időközben “bevásárolt” pár bandából.

Így került a Driven Music Group (MySpace) rosterjébe az oldalláncos klasszikus 40 Below Summer; a pár scene klasszikus filmhez zenét adó, öreg motoros Godhead; az extrém megjelenésű, nyomasztó elektronikával felturbózott ipari metált játszó Crossbreed; a végtelen sivatagi országutakon, homokviharban, nyitott óriáskabrióval döngető hangulatot idéző arizonai thrash banda, a Flotsam and Jetsam; és az egészen dallamos súlymetált játszó SOiL.

A rövidgatyás oldalláncos súlymetál tehát el nem vész, csak átalakul.

Jó újra a zenei iparban látni egy olyan tehetséget, mint Head!

Ámen!

2 Comments

  • Ja és amúgy boldog 38.-adikat Brian! :)

  • Hát megtérés után ez így egész érdekes, de nem baj, mert nekem is tetszik :)

    mellesleg: Josh Freese minden létező zenekarban benne van??? O_o

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration