Sep 9, 2009
NINth
Views: [post_view]

Beardyman: The Northern tour

Beardyman

BeardymanBeardyman egy igazi törzsvendég a HG hasábokon, hiszen napról-napra ontja magából a legsúlyosabb videókat, amik mellett képtelenség szó nélkül elmenni. Eddig sem voltak kétségeim, de az alábbi videók után rá kellett, hogy jöjjek, ez az ember gyárilag nem normális, a torkában pedig egy komplett hangstúdió van elrejtve, amit nem átall használni, sőt, még színpadra is áll vele. Ami viszont (ezen felül) pofátlanul szimpatikus még ebben az őrültben, hogy sokadszorra veszi át (velünk) lépésről lépésre, hogy hogyan készíti a zenéjét. Megmutogatja a technikáit, bemutatja, hogy hogyan kell használni őket, így benézhetünk a színfalak mögé egy picit, hogy közelebb kerüljünk a világot jelentő deszkákhoz. A legnagyobb pillanat (ilyen szempontból), amikor a harmadik videó végén egy Bon Jovi track (omg!) közben énekelteti a közönséget és az egyik kiállásnál elcseszi a váltást, de ahelyett, h nekiállna problémázni, profi módon továbbviszi a történetet és még poént is csinál belőle. Hát kéremszépen, így kell ezt csinálni!

A “The Northern tour” videói különösen súlyosak, pár helyen már én is fogtam a fejemet (szó szerint), hogy ilyet_ember_nem_csinálhat, de amint a mellékelt ábra is mutatja, Beardyman rátripláz, a közönség meg szakad a röhögéstől. Külön ajánlom a harmadik videót, ami a leghosszabb és legmasszívabb, de aki teheti, inkább sorban nézze végig, mert úgy az igazi. Komolyan mondom, én még mindig az államat keresem a földön.

Sok a cucc és nagy is, ezért inkább a tovább utánra tettem őket, katt ide és pump up the volume!

THE NORTHERN TOUR 2008 episode 101 a part 1 section 1.

Beardyman Northern Tour 2008 – Scotch dedication

Beardyman: The Northern tour. Episode 3 – Everything is made of cheese

Beardyman: The Northern Tour 2008. Episode 4 – Dubstep Meatloaf

Beardyman: The Northern Tour. Episode 5 – Don’t worry . . .

[ Beardyman @ official Youtube channel ]
[ Beardyman @ official site ]
[
Beardyman @ HarderGeneration ]

[ thnx a tippért NEXnek ]

6 Comments

 • Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy miközben régóta vágytam egy Korg kaoss padra, Beardyman győzött meg arról végleg, hogy ez egy jó vétel.
  Méghozzá így:
  http://www.youtube.com/watch?v=39n4wow8fWE :D
  Nem bántam meg. Október3án élesben is teljesíteni fog :):)

 • o.O kéész

 • halálos ez az ember

 • beat it m/

 • Azt mondjátok meg,  hogy mikor zúzhatunk Beardy-re itt magyarországon!!!!
  A megfejtéseket a sonicjr@gmail.com – mailcímre várom.
  Fődíj egy fotomontázs veled és a moszkvatéri metrólejáróval.

 • […] world’s best – if not the outright best – beatboxer on his 2008 Northern tour. (via hardergeneration, on a magical triple-nine date) (No Ratings Yet)  Loading […]

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration