Jan 14, 2010
NINth
Views: [post_view]

Another Version of the Truth: The Gift

Ha a Nine Inch Nailsről van szó, már nagyon kevés dolog van, amin meg tudok lepődni, de a következő hír egészen elképesztő.

Nemrégiben zajlott le az utolsó NIN turné, rengeteg állomással Amerikában és Európában is. A turné észak-amerikai állomásain Reznornak volt egy olyan kijelentése, miszerint minden rajongó, aki a koncertre érkezik, magával hozhat “egy embernyi” hang, illetve -képrögzítő szerkezetet (ergo amennyit elbír), amivel megörökítheti az eseményt. Ezt a mondatot komolyan vette pár ember, akik nyomon követték a banda útját, és három koncerten (Sacramento, Portland, Victoria) felvettek egy olyan brutális minőségű anyagot, amitől az embernek leszáll a haja. 5.1 surround, 1080p, DVD, .mov, amit akartok, TELJESEN INGYEN. Csináltak hozzá egy menüt, majd a minden szempontból tökéletes anyagot csupa riszpektből odaadták a mesternek, aki volt annyira jófej (mint mindig), hogy meglássa benne a profizmust és hivatalosan is mögéálljon a projektnek. Az eredményt itt lent láthatjátok. Elöljáróban annyit, hogy nem csak megüti az And All That Could Have Been minőségét, de talán még übereli is azt. Ahogy azt egy nagyon kedves barátom, Dani mondta anno az előbb említett dupla DVD-re: Tökéletesen megkomponált hang és -fényorgia. Na most vegyétek hozzá, hogy ez egy picit keményebb, jobban szól és látványosabb.

Letöltéshez az alábbi opciókat tudom ajánlani, de a poszt alján lévő boxban online is meg tudjátok nézni az összes videót. Mestermunka!

Gift is available in the following formats:

[ via & “official” site: thisoneisonus.org ]

3 Comments

  • Lejött, megnéztük.. Baszki o.O Kötelező darab ráadásúl ingyen. Ez egy szép befejezése volt a turnéknak (ha nem lesz még 20 búcsú koncertjük ami mostanában divat)

  • Elismerés! Mind az anyagért, mind annak aki melléállt. Legfőképpen viszont Reznornak, hogy rajongóközpontúan állt a dologhoz.

  • annyitfűznék hozzá, h sztem nem csak az AATCHBre hanem a BYITra is simán ráver ^^

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration