Aug 8, 2008
NINth
Views: [post_view]

Angryblue – hardcore illustrations


Találóskérdés következik: Mi a közös az alábbi együttesekben?

Slipknot, Converge, Nine Inch Nails, Cult of Luna, Lamb of God, Sevendust, Mastodon, Korn, Bullet for my Valentine, Twiggy, Metallica, Ministry, Disturbed, Amon Amarth és még mondjuk a Slayer.

(elnézve ezt a listát és ismerve magamat, már csak azon csodálkozom, hogy eddig én sem tudtam a közös pontról)

Nem, nem az, hogy ezek közül (szinte) egyik banda sincs túl jóban a Billboard listával, de még csak nem is arra gondoltam, hogy mindegyikben kellemesen zakatol a kétlábdob és a torzított gitár (pedig, pedig..). A közös bennük az, hogy mindegyikükkel dolgozott már az Angryblue csapat, akik tökéletes keverékét adják a nu/hardcore/metál és a képregények karcos hangulatainak: pont elég betegség, pont elég vörös és fekete szín, pont elég agresszió és pont elég halálfejes apokalipszis. Minden ami egy huszonéves, oldalláncos súlymetáler pólójára, falára, bögréjére, zoknijára, boxerére, karkötőjére, windózhátterére, sapkájára, lapockájára-vállára-vádlijára, egy szóval álmaiba kellhet. Ilyen egy teljeskörű kiszolgálás, nemde?

A portékák pólók, poszterek, flyerek, együttes-logók, bookletek és mindenféle zeneközeli grafikák; mindezt finoman borzongató hangulatban, néhol könnycsorgató törékenységgel, gyönyörű-tökéletes precízióval és lehengerlő profizmussal. A srácok annyira egyediek, hogy még külön betűtipust is kaptak a dafont.com-on, amit (ha egy picit jobban belegondolok) már én is használtam flyeren, csak akkor még nem tudtam a név mögötti tartalomról.

Converge

Mastodon

Referenciaként iszonyatos mennyiségű kép van a siteon, érdemes jól körülnézni. A tovább után találhattok még hét képet a (szerintem) legjobbak közül, valamint linkeket a hivatalos galériákra.

Atreyu

Nunquam Dormio – Never Sleep

Cult of Luna

Russian Circles

Muse

Wigshop

We Are Vipers

[ Angryblue @ official site ]
[ Angryblue @ DeviantART ]
[ Angryblue @ Myspace ]

1 Comment

  • angryblue régóta szájtátós kedvenc. m/

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration