Jan 19, 2009
NINth
Views: [post_view]

Adele – Hometown Glory

Rendszeresen elcsodálkozom, amikor egy-egy popslágernek hívott muzsika annyira megfog, hogy újra és újra elő kell kapjam a fiókból ahhoz, hogy ne őrüljek meg a fejemben pörgő dallamaitól. A következő videó is ilyen, ráadásul elég speciális módon, ugyanis a Skins című tv-s sorozat (második évad utolsó-előtti részének) zenéje volt, amiben olyan, de olyan dolgok történnek, hogy el sem merem nektek mondani. Egyrészt masszívan spoiler lenne egy olyan sorozatból, amit minden huszonéves hardergeneration fiatalnak nyugodt szívvel ajánlok, másrészt nem is nagyon lehet visszaadni azt a lelki állapotot, ami az ezt megelőző tizeniksz rész hátborzongatóan mai történése után csúcsosodik ki, pont ennél a résznél. (nem véletlen a zene hangulata sem) Éppen ezért tény, hogy az alábbi zene sokkal többet mond azoknak, akik ismerik ezeket az előzményeket, de remélem, hogy a többieknek is átmegy az a hangulat, amit számomra ez a zene hoz. Nem egy überfriss darab, de talán nem is ez a legfontosabb. Sőt. Biztosan nem.

[ Skins @ magyar wiki ]

3 Comments

  • nekem is a kedvenc jelenetsorom volt…
    nagyon jól választottak alá dalt. hihetetlen.  ahogy a csaj hangja és a dal is az. de a képekkel még inkább az.  :) bűn, ha valaki nem szereti :)

  • Nos, csak szerettem volna köszönetet mondani. Miután ezt olvastam kezdtem el nézni a Skins-t és..  Na szóval nagyon köszönöm, hogy ajánlottátok.  Szuper sorozat és nagyon imádom.

  • wow!
    ez nagyon megtisztelő, örülök, ha segíthettem :)

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration