Sep 4, 2011
NINth
Views: [post_view]

3.0

3.0? Talán van az már több is, de az egyszerűség kedvéért legyen csak egy hármas. A lényeg, hogy a HarderGeneration nem tűnt el, csak átalakult, kifújta magát, aztán körbenézett és mikor meglátta, hogy horizontig emelkedtek a szakállas poénoktól bűzlő trágyadombok, amik hatalmasabbak és büdösebbek, mint valaha, elhatározta magát, hogy folytatja jó szokását és elkezdi megint csepegtetni az infókat saját, egészen furcsa lencséjű szemüvegén keresztül. Bele a vakvilágba. Hátha néhány kóbor lélek megint köré gyűlik és szórakozást talál ebben az enyhén poszt-apokaliptikus, romantikusan negatív, vörösnarancsfeketeszürke katyvaszban, ahol néha túlságosan is cirádásak a sorok, de legalább dinamikusak és nagyrészt szépek a képek meg a videók. A menü továbbra is mindenféle eye- ear- és braincandy, street art, tiszteletreméltó/rendhagyó alkotások anyag és felülethasználattól függetlenül, jó zenék és némi lélekzsír, mert az jó. Na meg agy és látótértágítás, de hát az alap.

Az oldal felépítése még folyamatban van, az elkövetkezendő hetekben még valószínűleg sok dolog fog változni, egyelőre még tekergetem a design és nézegetem, hogy mit lehet belőle kihozni. Ne lepődjetek meg, ha valami nem úgy működik, mint ahogy kellene, vagy hirtelen átalakul, dolgozom a fixálásokon, meg egyébként is így az izgalmas, legalább nem unjátok meg hamar.

Leoltani ér ha hülyeséget mondok (de több értelme van, ha kijavítasz, mert így mindenki tanul, főleg én); ha ötleted van, ne tartsd vissza; ha izgalmas témád van, ide vele; ha véleményed van, oszd meg; érezzétek magatokat otthon, én is azt teszem.

[T]

ps.: köszönöm ha újra nyomon követitek majd a HG életét, még mindig ti vagytok a legjobbak ;)

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration