May 18, 2009
NINth
Views: [post_view]

The Road (2009) trailer

The Road

Újabb apokalipszis-központú múvi közeledik, konkrétan 2009 október 16-án. Az alap ismerős: apa és fia plusz egy hölgy járja Amerika kihalt-romos-dögszagú útjait, egy nukleáris háború után. Az ég frusztrálóan sötét, az eső is szürke, a hangulat pedig kellemesen nyomasztó. A problémák tetézése pedig ott kezdődik, mikor a kis csapat túlélők helyett egy kannibál kolóniába fut.

A trailer kifezejezetten gyönyörű, hozza a jó kis 28 Days Later hangulatú monstre ipari magányt, a fő karakterek alapján viszont tartok tőle, hogy a világvége utáni világ bemutatása helyett gyerek- és asszonymentő drámába fog zuhanni a történet, némi kannibalizmussal megspékelve. Ettől függetlenül mindenképpenmegnézős kategória.

[ The Road @ IMDB ]

2 Comments

  • A könyvet ugyan nem olvastam de szeretném. Bár ott semmiféle asszonyról nem volt szó amikor nekem meséltek róla és a kannibál csapat is általános jelenség hisz nincs kaja csak néhány túlélő akit jól meg lehet enni. Egyébként ha jól értettem a könyv témája nem a világ hanem inkább az emberi lélek és a karakterfejlődés nameg hogy hogyan tesszük tönkre a világot vagy ilyesmi. El kéne olvasni tényleg. :D Mindenesetre ez nekem is must see. Plusz ahogy telik az idő gyűjtöm a bátorságot a másik McCarthy könyvön alapuló nemrégi filmre is. (No Country for Old Men)

  • huh, ez könyvben mondjuk elég komoly lehet!
    a No Country for Old Men pedig zseniális, mindenképpen tessék megnézni ;]

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration