Dec 7, 2009
NINth
Views: [post_view]

Ataque de Pánico! (Panic Attack!) 2009 – a 30 milliós mázli

Mindenek előtt nézzétek meg ezt a majd’ 5 perces videót, hogy aztán ámulhassatok és bámulhassatok. Most kivételesen nem a történet, vagy a film maga a lényeg, de erről pár sorral lejjebb többet is megtudhattok.

A fenti videó a tökéletesen noname Federico Alvarez, uruguay-i filmrendező keze munkája, amit szabadidejében (!), 500 dollárból hozott ki, ami ugyebár filmeknél gyak. zsebpénznek számít. Az 5 perces robottámadás brutális minősége és vérprofi effektjei annyira bejöttek a Youtubeon csüngő Mandate Pictures fejeseinek (az ő nevükhöz fűződnek a 30 Days of Night, Grudge I-II, Drag Me to Hell, Juno, etc filmek), hogy felkeresték ezt a szerencsés figurát, majd “rábeszélték”, hogy csinálja meg a videóját egy egész estés mozinak. Pénzproblémák sincsenek, hiszen adnak hozzá 30 millió dollárt. Na ez a sikersztori kéremszépen! Laza 90.000 forintnak megfelelő dollárért megcsinálsz egy igazán profi videót és máris mehetsz a csillagok közé. Kíváncsi leszek a végeredményre, ha már 500 dollárból is ki tud hozni ilyen látványt.

5 Comments

 • Na, mi lesz ebből, ha nem még egy 9, illetve District 9 szintű fospermet?! A rövidfilmek egész estésre nyújtásával ájjanak le!

 • Hmhm, na igen. mondjuk a 9 nekem nagyon szívügyem, hihetetlenül megszerettem azokat a kis lényeket, de tény, h a nagy film sztorija durván vékony :/ a District 9 viszont nekem bejött, simán nem volt vele semmi bajom, kivéve egy-két irgalmatlan logikai gubancot :D pl. ha a népét akarja megmegnteni ugye, akkor milért hagyja itt őket? :D

 • 500 usd kb.: a render költségére lehetett elég.
  itt-ott látszik a pc-s grafika.
  a cime mindent elárul:)

 • $500-ból szép volt ez, a vége különösen. ráadásul ha megnézed mondjuk, hogy az Avatar több mint 300 millió dolláros [ááá] budget után szvsz ennél jóval fosabbul néz ki.
  ja és a 28 theme :]

 • LOL AVAAR fosabbul nézett ki:D Imádom a nagyonmegmondókat, mikor itt egy film ami a star wars óta kb akkora előrelépés a filmgyártásban mint anó az említett mű volt 30éve(mert az IMAX, vagy ennél durvább, de még nem elérhető 3d a jövő) akkor nagyon vicces hallani, mikor az ott megjelenített CGI lényeket(amiket az emberektől is nehéz megkülönböztetni, még szakmabelieknek is like me) ehhez hasonlítják.

  Csak így tovább,ülj le egyes…

  500 dolláros költségvetés miatt(és gondolom kb egy-két év előkészület, tervezés) kap ez egy kövér like-ot, de hagyjuk már az AVATAR-t…

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration