Jun 8, 2009
NINth
Views: [post_view]

Abandoned Prince’s House

Abandoned Prince’s House

Aki régóta nyomon követi a HG-s posztokat, tudhatja, hogy fanatikusan rajongok az elhagyott épületekért, főleg ha lepusztult, isten háta mögötti romokról  van szó. Jómagam is megfordultam már néhány hasonló helyszínen, legutóbb pl. második alkalommal látogattunk meg az inotai betonbunkert, egy random bakony környéki hegy gyomrában. Ha valakit érdekel pár fotó a helyszínről és még nem látta, az kattintson ide a képekért.

A most következő képgaléria semmi más, mint eye candy, ugyanis nem közelebb, mint az “orosz riviérának” is hívott Abháziában (ex-Szovjetunió) található, ami egy tisztázatlan státusú terület a Kaukázusban, ezért eléggé elképzelhetetlennek, ill. veszélyesnek tűnik a megkörnyékezése. Ettől függetlenül fél karomat adnám, hogy ilyen helyen járhassak, nem is értem a helyieket, hogy miért nem lakták még be az egészet az utolsó centiig. Ha valaki esetleg ismer hasonló kaliberű placcot, ne habozzon szólni, fejlámpa és fényképezőgép mindig kéznél van, egy szó és megyünk.

[nggallery id=3]

[ via: EnglishRussia ]
[ Abházia @ wiki ]

4 Comments

 • Ismerek egy elhagyyatott fürdőépületet a cseheknél, de amikor ott jártam, nem volt nálam fényképező :(
  Abban a városban van, ahol a Mattoni ásványvizet palackozzák, elindulsz felfele egy lépcsőn az erdőbe, mert a távolban mintha halványan derengve látnál egy házat. Az út elég para egy tök üres, ijesztően csendes erdőben, majd eléd tárul egy fekete márványoszlopos, klasszicista épület, óriási ablakokkal, tárva-nyitva. Bent az első helység mozaikkal, festémmyel és domborművekkel díszítve, a második, sokkal meredekebb helység mélyzöld a mohától és a bronz elszineződésétől.

  Oda vissza kell egyszer jutni fényképezővel – sokkal kevésbé lehetetlen, mint a Kaukázus.

 • gyere velem pripyatba.

 • Én vevő vagyok akármire. Ha aszondod van egy heted rá a nyáron akár ide is elgurulhatunk xD

 • Én egy elhagyatott hotelben jártam Horvátországban a Krk- szigeten, Omisalj városka mellett a parton. Azt hiszem Hotel Luca vagy Luka volt a neve. Ezen a területen ugyebár háború volt nem is olyan hú de régen. A helyik azt mondták, hogy valamilyen ellenállók főhadiszállása volt. 3x is jártam bent…. hát nagyon ijesztő!:D Érdemes meglátogatni, ha arra jártok, bár utsó évben, már be volt deszkázva, és mint kiderült hamarosan (ez nem tudom mekkora idő intervallumot jelent) fel lesz újítva és újra “üzembe lesz helyezve”.
  Mindenesetre, ha arra jártok, és még be is tudtok menni, akkor érdemes rászánni egy estét…
  ()ß3

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration