Jun 19, 2009
NINth
Views: [post_view]

2012 – világvége és full trailer

2012-movieHa valaki nem tudná, 2012 december 21-én (mások szerint 22-én) ténylegigazán eljön a világvége, de most komolyan, nem viccelek. Ezt megmondták már anno a maják is, bár a tájékozottabb HG olvasók gondolom pontosan tudják, hogy mivel a maják 20-as számrendszerben gondolkodtak, így az általuk készített naptár egész egyszerűen nem tudott tovább haladni. Innen pedig ugye egyetlen lépés az apokalipszis, kilenc lovas, tüzes szekér, lángoszlop, felcserélődő pólusok, kis szürkék, nagy zöldek és hasonló finomságok.

Amire én személy szerint hajlok, hogy az említett dátumon  a naptár fogja magát, nullázódik és így egy új ciklus kezdődik az életünkben (és valószínűleg a Földünk életében is). Ez viszont két lehetséges módon következhet be: az első (elég valószínűtlen) verzió az, hogy észrevétlenül döccen egyet az Univerzum Nagy Órája, mi meg sétafikálunk tovább, mintha mi sem történt volna. A másik (szerintem valószínűbb) lehetőség pedig az, hogy jön a kilencedik lovas, nyakoncsapja a Földet egy lángoló lazaccal, kihal a Föld 99.9%-a, menekül ki-merre lát, félmeztelen óriás orkok bézbóloznak New York nagyobb felhőkarcolóival, Zeusz piszoárnak használja a Csendes-óceánt, elfogy a cigi (sic!), aztán szép lesz újra minden, kék és zöld.

Háliwúd természetesen az utóbbi eseményeket részesíti előnyben, hiszen már a Tool is megmondta: We all feed on tragedy, it’s like blood to a vampire. Ennek szellemében következik a 28.3141592653589793. világvége múvi, ezúttal John Cusack (1408) főszereplésével, minden eddiginél monumentálisabb gigászi atomsúlytás mindentelsöprő sohanemlátott legeslegjobbabb látvánnyal és persze horribilis költségvetéssel. Imádkozzunk, hogy a trailer ne tartalmazzon minden nagyobb kaliberű jelenetet a készülő filmből.

[ 2012 @ official movie site ]
[ 2012 @ IMDB ]

14 Comments

 • hát ez elég gyengus.

 • Noé bárkája, check. Armageddon, check. Holnapután, check.
  2 torony rádől a repülőre:D Egyből az jutott eszembe hogy amerika 911 után kifejleszti a repülő lecsapkodó ikertornyokat.
  Szép látványos, botul meg szakad meg látszik hogy fáj. Kiderül.

 • Miért kell mindig ez a nagy látványos összeomlik a fél-világ meghalás? Ha az a valaki odafent tisztogatni akar, csettintene egyet és simán holtan összesene az a pár milliárd ember. Bár ha belegondolok a széteső föld számára is izgalmasabb látvány.

  Remélem a végén Amerika ismét megmenti a világot…

 • A meglátás jogos és helytálló. Habár van ebben egy elvi hiba. Képzeld el hogy megveszed a mozijegyet egy ezresért. Beülsz a moziba főcím zene, szereplők… stb. Aztán mindenki össze esik a föld kettészakad nagy villanás és vége az univerzumnak. The End. 1000ft egy 2 perces értelmetlen filmért. Amúyg Bruce Willis (<3) nincs a filmben. Valszeg másnaposan alszik valahol. Hátha most az egyszer nem menekül meg a világ:D

 • Ez lenne benne a korszakalkotó. Igazából az a bajom a legtöbb katasztrófafilmmel, hogy nem elég katasztrofálisak, és már az elején, úgyis tudod, hogy megmenekül a világ, vagy legalábbis az amerikaiak biztos. De hát ez kell neki,, hogy mutogassák milyen királyak is ők. De igazán megnéznék egy olyan filmet, ahol becsapódik az az aszteroida úgy, ahogy kell neki, a szökőár elvisz mindent és ugye még sorolhatnám. Meg az olyanokat bírom, amikor egy nap csak hopp rájönnek, hogy a Nap bizony húsz év múlva ki fog aludni és újra kell fűteni (ehhhhh), meg úgy kerülik el a kataszftrófát, hogy rájönnek, hogy a pali számítási hibát végzett és nem lesz világvége (komolyan volt egy ilyen film, ment másfél óráig a nagy para mindenkinél, aztán rájöttek hogy ja nem is most halunk meg)

  Bruce Willisnek pedig számtalan helyettese van. Sőt most már Szuper Obama (!!!!!!!) is belépett a Föld védelmezői közé. :D

 • jaj jaj jaj. olvasom amit írsz fogom a fejem bólogatok és próbálom közben röhögést elfolytani. Valóban kéne egy olyanfilm ahol NEM menekülmeg a föld és akkor restart előről. Lehet van is ilyen csak nem ugrik be. Napkihunyós mozik jók arra ogy mutogassuk 87db atombombával őrlángot lehet gyújtani ami majd belobban. Köszönyük föld a nukleáris fegyvereket, kellnekünk (gogo észak korea). Azaz elszámolós film:D hátaz nagyon kemény, annak mondd a címét kérlek:D Be akarok oltani vele egy teremnyi embert reakviókat felvenni:D áhhh.. legjobb
  Bruce Willisnek helyetese lehet, de helyetesíteni nem. Legnagyobb kedvenc marad. Szuper Obama meg akkor lesz valaki ha felveszik a Justice Team-be:D

 • Nem emlékszem sajnos a film címére, a tucat katasztrófafilmek egyike, nem is nagyon szenteltem neki nagy figyelmet, csak ment magának a tv. Na de amikor a végén ez volt hát fogtam én is a fejem. :D
  Egyébként mutatták a híradóban, hogy Obamáról csináltak rajzfilmet, abban van Szuper Obama, aki legyőzi Bin Ladent, kibékíti a palesztinokat és a zsidókat, megállítja a globális felmelegedést stb.

 • Csak ennyit tennék hozzá: 2012: It’s a Disater!!!

 • “1983-ban a NASA infravörös távcsővel felszerelt műholdja igazolta egy Plútón túli tizedik bolygó – esetleg barna törpecsillag – létezését a Naprendszerben. A sumerek már hatezer évvel ezelőtt ismerték ezt a Jupiter nagyságú égitestet. Innen, a Nibiruról származtatták hüllőszerű isteneiket, akik 400 000 évvel ezelőtt azért jöttek, hogy genetikailag megalkossanak egy hibrid fajt, az Adamut, amely rabszolgaként dolgozik a földi bányákban. Feljegyzéseik szerint a bolygó keringési ciklusa 3 600 év, visszatérése a Föld közelségébe minden esetben pusztító kataklizmákkal jár.
  E megállapítások forrásait 1851-ben, a mai Irak területén régészek fedezték fel. A mintegy 22 000 táblát tartalmazó könyvtár jelenleg az emberiség legrégebbi írott emlékének számít. Feldolgozásuk során számos olyan történetre bukkantak, amelyek a világ más népeinek teremtéstörténetében és hiedelemvilágában is megtalálhatók.
  Néhány elmélet szerint a naprendszeri pályákat keresztező tizedik bolygó 2012-ben megközelíti Földünket, hatalmas, vörös napként ragyogva az égen. Hamarosan soha nem látott viharok és természeti csapások fogják jelezni visszatérését, egyesek a Föld pólusainak felcserélődését, forgástengelyének 90°-os elfordulását és egyéb szélsőséges eseményeket vetítenek előre.” Idézet Lőrincz Zsolt: Paradogma című könyvéből.

 • wow, ez igen! :O

  hatalmas köszönet a megosztásért, ennek mindenképpen utána fogok nézni.

 • Már vártam mikor postolja valaki. Kétkedéssel fogattam mikor először hallotam róla, namár nem azt h létezik és felforgatja a dolgokat pár ezer évente hanem pl a “forgástengelyének 90°-os elfordulását”. még a pólusok felcserélődése csak csak hihető. De mielőtt messzemenő vita alakulna ki én azt mondom majd meglátjuk. Addig csak 900at kell aludni

 • Van egy kedves ismerősöm aki behatóan tanulmányozta ezt a témát, nagyjából szerintem kívülről fújja az összes fellelhető szakirodalmat a témában. Blográdiót is indított, mellesleg nyílt levelezésben összetűzésbe került a konkrétan még a címében is azonos (2012) nevű hasonló internetes rádió készítőivel, ugyanis eltér a véleményük a témáról :D Egyesek  konkrét apokalipszisről beszélnek, mások csak egy változás kezdetéről amik a fizikai síkon való beteljesülést csak évekkel később érnek el. Szóval ki tudja, lehet hogy várnunk kell az apokalipszisre, és a Nibiruról is csak kukkolni jönnek majd. Különben is, a pápára még rá se lőttek, sehol egy antikrisztus!!
  Szóval van itt élet kérem szépen, csak ki tudja meddig ;)

 • Apropó antikrisztus! Ez az Obama gyerek nagyon gyanús volt. De mivel az antikrisztus állítólag egy szimpatikus, megnyerő pozitív figura lesz, elvetettem a gondolatot…

 • hát ez a gyerek a filmnek a függője!!!!!!!!

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration