5 Comments

 • n00ne ;)
  as long as the batteries last…

 • 20 perccel kesobb kifogyott az elem az mp3-léjatszomban.
  FAIL

 • klasszikus.. :)

  viszont magánál a kérdésnél talán több létjogosultsága van két, egymással szembenálló nézőpontnak:

  1, a kettő szorosan összefügg, akár történetileg akár percepciók vs kamuhalu mulaccság etc, megjegyzem sztem akkor is kialakult/fennmaradt volna a droghasználat az emberi kultúrákban ha nem vitte volna messze a kompetens arcokat a sámándob.. :P

  2, nagyon belülről nézve a kettőnek a világon semmi köze egymáshoz, szabad párosítás, egymás nélkül is müxenek _sőt kinekmi_, viszont a szórakoztatóiparban méreteket tekintve kézenfekvő a csatolás..

 • valoszinuleg ha nem lenne zene, minimum alkoholista lennek. sztem ennyi koze van; egy JOBB alternativat kinal, es nem, tenyleg nem fugg ossze a ketto, sot. (“drogos” zeneket kepes vagyok barmilyen kemiai segitseg nelkul jobban elvezni, mint akik nem, nyilvan en vagyok a torzulat.)

 • ilyen erővel mindig csak a torzulás, a zene meg nem erről szól, ha neked az akkor te teszed azzá, szertől függetlenül..
  nem azert :) , szintén csak a ropogás :]p , ez meg ahhoz kapcsolódik hogy bár a bevett felfogás szerint a zene arra való h az ember lazuljon, nálam mióta csak tudatosan zenét hallgatok komolyság van, én akkor tudom “elvezni” a zenét ha rá lehet nyomni a “serious sounds” bélyegzőt, komplex egység, akár minimal akár pszihedelika akár hardrock akár black metal.. ; )

  amugy dobolni mindenen lehet.. ;D

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration