Feb 8, 2008
NINth
Views: [post_view]

Tokyoflash Japan

6-7 évesen kaptam az első karórámat, hogy ne késsem le a buszt, amivel iskolába jártam. Szükséges rossz volt, ami onnantól kezdve irányította az életemet. 2 perc a megállóig, 18 perc amíg leszállok, 6 perc a suliig, 10 perc a szünet, 24 óra az ismétlésig. Kicsivel később pedig azt is megtudtam, hogy 9 és fél perc elszívni egy cigit. Mára ez lecsökkent 3-3 és félre. Ugyeugye, az idő.

Aztán amikor 17 évesen megszereztem életem első mobilját (ericson a 1018), megszűnt a karóra funkciója. Ezt lassan már 8 éve tartom is, nem hordok semmi ilyesmit. Nade most találkoztam egy olyan sorozattal, ami még az én pici lelkem is megmozgatta.
(via: Dreammachinery)

Tokyoflash a csoda neve és természetesen Japánból érkezik, mint szinte minden ami a korszerűséget nem abban látja, hogy a régi megszokott dolgokat újramelegítés után, picit átpofozva tolja újra az arcunkba. Matematikusok, cybergótok, szegecsfejek és lakkruhás csajok előnyben, de progresszív gondolkodású üzletembereknek sem utolsó kiegészítők.

Mindegyikhez tartozik egy egyéni leírás és ismertető, ugyanis amint a képek alapján is látszik, nem igazán átlagosak a kijelzők, kell hozzá némi segítség, hogy az ember érdemi információhoz jusson. Stílusból ötös, designból szintén, a funkcionalitást nem merném osztályozni, de valószínűnek tartom, hogy megszokás után csuklóból rá lehet jönni (jó vicc a szóvicc).

Az áruk nem egyszerű (90-100 környéke ami 25-30.000 forintnak felel meg), node senki sem gondolhatja, hogy ezek a gyöngyszemek aprópénzért megszerezhetőek.

No Comments

  • Ilyen órákat még annó ld-n Napi Háromba is nyomtam d:

    Amúgy fura, mert régen én is imádtam az órákat (most is, csak nem magamon), és el nem tudtam képzelni nélküle. Aztán lett mobilom, és évekig nem hordtam, majd tavaly úgy voltam vele, hogy ajj, talán jó lenne újból. Le is nyúltam apu egyik óráját, és majd’ megőrültem tőle, annyira zavart. Három napig bírtam, aztán visszaadtam. -.-

  • […] lenne a kis aranyosoknak a “cuki kiegészítő” funkción kívül. Nem is olyan régen posztoltam néhány gyönyörű […]

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration