Aug 21, 2008
NINth
Views: [post_view]

Private islands

[@google maps]

Az internet hátránya lépten-nyomon befigyel balról, nekem meg újra és újra kopog a homlokomon Geszti Peti klasszikus Rapülők szövege, hogy Jó neked, csak ne kéne nézni folyton azt, hogy hogy kéne élni. No igen. Amiről nem tudunk az nem fáj. Én például zsenge leánykorom óta mondogatom előszeretettel életcélomnak azt, hogy mikor gazdag leszek, veszek egy szigetet és ottmaradok jól. Ez persze szép álom, meg jól is hangzik, de nem ez benne a durva. Az igazán durva az, hogy nagyon sok ember így él.

Egészen jó üzlet ilyenekkel kereskedni is. Nézzük csak meg a Google válaszát arra, hogy private islands. Az első találat a privateislandsonline.com. Laza 30-40 ezer emerikai zöldhasúért már vannak fapados verziók valószínűleg (túl) sok cápával, de ha egy komolyabb és nyugodtabb placcot szeretnénk, akkor a 30-40 ezerből 20-30 millió lesz, ugyanúgy dollárból. Elméletileg ez a spanyol gyönyör a legdrágább, a maga 53 millió usa dolláros árával:

Isla de sa Ferradura, Spain
Isla de sa Ferradura, Spain

Azt hiszem vissza kellene vennem a fiatalos hévből és megelégedni egy külvárosi szoba-konyha kombóval, ellenkező esetben kénytelen leszek harisnyát húzni a fejemre és fel kell vennem némi tőkét a helyi bankból, egy 9mm-es segítségével. Végülis Bonnie és Clyde legalább stílussal rendelkezett, ha már saját lakásuk nem nagyon volt.

[@google maps]

[ info: premier-holidays, weburbanist ]

3 Comments

  • Szép meg zen meg amit akarsz, de itt kicsit rosszabb az éjszaka közepén ráébredni, hogy “basszameg, nincs cigim”, illetve a pizzarendelés is kissé necc, ha mondjuk elfelejtettél kaját venni… Nyaralónak rendben van.

  • no igen, nem lehet túl közel az éjjelnappali, de érted, ilyen szinten már van egy saját boltod a pincében, karton cigikkel, sörökkel, kajával, mindennel :)))

  • Ferradura. most indulok!

    kinek kell egy ilyen helyen cigi sör vagy pizza.

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration