Feb 27, 2008
NINth
Views: [post_view]

Nokia MORPH

Egy szó, nagyon fontos: nanotechnology.
Hogy ez hogyan kerül be a mindennapi életünkbe? Nagyon egyszerű. Amint egy technológia eljut addig a szintig, amikor már nem csak a hadipar számára elérhető, megkezdődik a folyamat, amikor a multik is átveszik, használni kezdik. Itt van nekünk most épp a Nokia. Talán nem túlzok, aha azt mondom, amivel most foglalkoznak, az az új évezred egyik legdurvább friss fejlesztése.

Fogj egy telefont, ami amellett, hogy átlátszó, öntisztító, “karórává” alaktíható, napelemes, még olyan tulajdonságokkal is bír, amikről eddig azt sem sejtetted, hogy létezik, mint lehetőség. Pl. lehet vele analizálni a környezetben lévő dolgokat. Ha valami, akkor ez a Harder Generation’s Technology. Tökéletes, mindent tud, annál egy picit többet is és a hétköznapi életünk szolgálatába állítja azokat a doglokat, amiket eddig csak laboratóriumi körülmények között láthattunk valami ranom X-Akták rész keretein belül.

Csekkoljátok a videót itt alant és mindenre fény derül.

[ official MORPH site ]

No Comments

  • Kár, hogy egyenlőre csupán koncepció.
    De valóban olyan érzése támad tőle az embernek, hogy “Ez az! Végre!”

    Kara

  • […] emlékeztek a Nokia szemetgyönyörködtető MORPH koncept mobiljára? Na ez a mostani agymenés legalább annyira súlyos, némileg hasonlít is pár […]

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration