Jul 10, 2008
NINth
Views: [post_view]

Majik Café @ Belgrád, Szerbia (design by Karim Rashid)

A budapestiek tudják jól, hogy hiába vagyunk főváros, hiába “európai szintű az éjszakai élet” (ezt a külföldiek állítják és teljesen komolyan gondolják), hiába a rengeteg rendezvény, igazán érdekes és minőségi helyszín vagy klub nem túl sok van. Említhetném a Mono Electroniclub-ot (ha haza szeretnék beszélni), vagy az ismertebb luxuskategóriás hangárdiszkókat (Dokk, Studio, etc), de még így is meg tudnám számolni egy kezemen azokat a helyeket, amikre nyugodt szívvel mondom, hogy megérik a 10 pontot.

Egy határral arrébb, Szerbiában van egy bizonyos Majik Café nevű helyszín, ami főhajtást érdemel. Biztosra mentek, nem hagytak semmit a véletlenre, ugyanis a látvány a neves designer, Karim Rashid munkáját dicséri. Lélegzetelállító design, élő színek, lendületes formák és teljeskörű kiszolgálás. Még a WC is olyan stílussal rendelkezik, hogy az ember örömmel megy vissza minden sör után nézelődni egy nagyot.

Megcsókolnám a földet, ha ilyen helyekre tudnék bulikat szervezni.

A tovább után még öt képet tudtok csekkolni.

[ via: YankoDesign ]

[ design by Karim Rashid ]

3 Comments

  • johh:o
    lehet megijednék abban a mosdóban:D

  • hát, kávézni tuti nem itt kávéznék (ahhoz nekem egész más hangulat passzol), szórakozóhelyként meg, tekintve egy közepesen súlyos estét, valószínűleg már éjfél felé menthetetlenül elvesznék a színek és formák közt. summa summarum, nekem ez túl sok.

  • ha viszont azt nézed hogy a vasútállomást leszámítva ELEVE (ottis balkánstyle potty) WC-t! nem találsz egész Belgrádban sztem köv átutazóban simán itt fogok kikötni.. :)

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration