Jun 29, 2008
NINth
Views: [post_view]

“Casette tape lamps” by Transparent House

Egy ideje tervezem, hogy indítok egy “creative” kategóriát és most jutottam el addig, hogy meg is valósítsam. Ide fognak kerülni azok az alkotások, amik egyszerűek, könnyen elkészíthetőek és a legfőbb ismertetőjelük a kreatív energia.

Íme az első gyöngyszem:

A kazetta örök divat. Még az én korosztályom is tisztán emlékszik a rádióból fevett válogatáskazikra, amiket 247 másolás után is volt merszünk hallgatni, ráadásul félig lemerült elemmel, ami miatt olyan szinten nyúlt meg a zene, hogy az ember úgy érezte magát az utcán, mintha elszopogatott volna egy bankkártya méretű LSD-s bélyeget. Egy szám megszerzése hetekben, néha hónapokban volt mérhető, de miután megszereztük az áhított muzsikát, úgy éreztük magunkat, mint egy 5 éves kislány a karácsonyi szerelmes Barbie+Ken kombó után.

No, ennek a nosztalgikus hangulatnak hódol a Transparent House legújabb dizájnos szobadísze, ami kizárólag kazettákból épül fel. Asztalra, mennyezetre, polcra, mindenhova, a lényeg, hogy a diszkrét fény beragyogja az életteret. Imádom, akarom, mindet.

A tovább után megnézhettek még három képet, in high resolution.

[ Transparent House @ official site ]

1 Comment

  • […] is jópár olyan megoldással, amitől leesett az állam (a legnagyobb kedvencem pl. a “kazettalámpa“), de ez a mostani, ez egészen különös darab. Ezek a legkülönfélébb hulladékból és […]

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration