Jun 7, 2008
NINth
Views: [post_view]

Buddhism first mobile phone

Eszem megáll. Vannak egészen érdekes design-ok minden téren, ez biztos, de, hogy buddhista mobilnak becézzenek egy 24 karátos aranyból készült Nokiát, az már mindenen túltesz. Nem egy ropogós-friss anyag, de nem bírok túllépni rajta. Gyönyörű darab, meg kell adni, de igazán érdekelne, hogy mitől lesz ez buddhista. Ugyanis az MP3-MP4 lejátszós, képnézegetős, MicroSD-s, Bluetooth-os, érintőképernyős, (természetesen) narancssárga fülhallgatós szépség egészen valószínű, hogy nem egy túl olcsó darab, már csak a 24 karát miatt sem. Tibet lángokban, kolostorok porig rombolva, papok elűzve, de legalább kaptak egy saját tervezésű drágaságot.

Hétvégi buddhisták, szevasztok.

A tovább után megnézhettek még néhány képet erről az aranyos kütyüről.

[ via: tvgame360 (translated by Google) ]

8 Comments

 • Ehhh… nem érted… azzal, hogy mennyibe kerül egy csomó pénzről kell lemondanod ^^. Ez mi ha nem buddhista hozzáállás? :P (vagyis az lenne ha az arany nem tűnne értékállóbbnak… de maga a technológia nem az benne ;) )

 • áháá! szal azza lehetsz buddhista ettől a kütyütől, h kurvamód drága és nem tudsz utána enni egy(-két-három-sok) hónapig?
  veeery interesing idea :P
  :D

 • az, hogy mitol Buddhista nekem se jott at. a szin, es a gombok formajarol elobb jutna eszembe egy kigyo, vagy egye fene, egy lotuszvirag.
  minden esetre szep darab az teny.
  azert az ara az erdekelne, mero kivancsisagbol (mert az is biztos, hogy soha nem lesz ilyenem :D)

 • Lótuszvirág a buddhizmus szimbóluma, szóval ez rendjén is volna. A kígyó mehetne a fölszabaduló kozmikus energiák közé, ami ebben az esetben elkorcsosulhat egy jó kis 21. századi -nem mellesleg multi- életérzéssé, s tádám kész is az eszményi technikát befedő undormány!

  Buddhista design (minták estébé), egyébként. :]

  [I don’t like it.]

 • [megjegyzés: az ára gyakorlatilag sehol sem található, pedig véggböngésztem miatta a fél kínai webet. ráadásul valszeg csak ott kínában kapható, ha egyátalán kapható]

 • btw, a sima verziót 100.000 forint környékén árulják különböző siteokon, de az nem aranyos. lehet kalkulálni az áráról o.o

 • “ráadásul valszeg csak ott kínában kapható”

  Na ezen felröhögtem. Ennyi erőval várom, mikor jönnek ki az Egyesült Államokban iraki meg iráni dizájn-telefonnal. Az analógia gondolom érthető.

 • pontosan ez a durva benne, igen.
  =_=

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration