Dec 3, 2008
NINth
Views: [post_view]

South Park – The Ungroundable (ultimate answer to “goth vs emo” fight)

Megérkezett az a South Park rész, ami minden homályos félinformációt elsöpörve definiálja nekünk a különbséget a darkok és emók között:

Fellow students, over the past week there’s been a lot of confusion and so we have asked for this assembly to clarify the difference between goth kids and vampire kids.
Let us make it abundantly clear.
If you hate life, truly hate the sun, and need to smoke and drink coffee, you are goth.
If, however, you like dressing in black because it’s fun, enjoy putting sparkles on your cheeks and following the occult while avoiding things that are bad for your health, then you are most likely a douchebag vampire-wannabe boner.
Because anybody who thinks they are actually a vampire is freaking retarded.
Fuck all of you.

szabad magyar fordításban:

Diáktársaink, sok volt a kavarodás a közelmúltban és azért is hívtuk össze ezt a gyűlést, hogy tisztázzuk, hogy mi a különbség a dark-ok (szerk.: suttyó magyar fordításban “darkosok” volt, de mivel ilyen szó nem létezik és egyébként is utáljuk, ezért gót-nak, goth-nak, vagy dark-nak mondjuk, trend-o-meter ill. agresszió függvényében) és a vámpírok között.
Tegyük egyszer, s mindenkorra egyértelművé.
Aki gyűlöli az életet, ki nem állhatja a napfényt, cigizik és kávézik, az a dark.
Aki meg feketébe öltözik, mert az zsír, csillámport ken a képére, okkult cuccokban hisz és közben vigyáz az egészségére, akkor az valószínűleg valami kiscsicska vámpír-utánzat nyomoronc.
Mert aki vámpírnak hiszi magát, az egy durván elbaszott kretén.
Mindegyikőtök.

A részt megnézhetitek dec. 20-án (kb. három hét múlva) a hivatalos site-on (webstream), addig pedig maradnak a megszokott források. Már akinek. Természetesen.

[ külök köszönet Houruck-nak ]

1 Comment

  • sírok visítok! :D:D:D

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration