Browsing articles in "creative"
Jan 14, 2016
NINth
Views: [post_view]

Mindblowing video mapping by Playmodes

vide mapping by Dazz

DAZZ from Playmodes on Vimeo.

Black and white as the scientific method that leads the XXIst century humanity. Classification, categorization and organization are the neuron agents that rule the world. But every conceptual construction has it’s own limitations, holes and scratches.

“DAZZ” is an immersive journey through the limits of sound, image and physical perceptions.

Jan 14, 2016
NINth
Views: [post_view]

Porta Estel·lar – epic video mapping inside a plane

Porta Estel·lar

Porta Estel·lar from Playmodes on Vimeo.

Porta Estel·lar (the catalan for Star Gate), by PlayMID, is an immersive light and sound installation inside a plane. This video is a document of the set-up made on Barcelona’s Ciutadella park during september of 2015.

+info: playmodes.commediainteractivedesign.com

Through the creation of visual and sound sequences that suggest the idea of interstellar travel, audience flies to outer space in an intense trip, from departure and takeoff to the sighting of comets, planets, galaxies and alien worlds, until finally returning safe to earth.

The plane itself is an art project from Eduardo Cajal, trashumante.org, who bought, transformed and adapted the plane to hold this kind of art performances inside it.

Mar 31, 2015
NINth
Views: [post_view]

“Box” by Bot & Dolly (projection mapping video)

Bot_and_Dolly_Short_Film_Box


Box
from Bot & Dolly on Vimeo.

Box explores the synthesis of real and digital space through projection-mapping onto moving surfaces. The short film documents a live performance, captured entirely in camera.

Behind the scenes videos after the jump: Continue reading »

Jan 27, 2010
NINth
Views: [post_view]

Cuelight Interactive Pool Table by Obscura Digital

Nincs is jobb, mint egy hétvégi billiárdozás a haverokkal, némi jéghideg gintoniccal nyakonöntve. Ezeddig úgy hittem, hogy ezt nehezen lehet fokozni, de úgy tűnik tévedtem, ugyanis az Obscura Digital kitalált egy olyan megoldást, ami az összes eddigi látványt übereli, méghozzá nem is kicsit. A videón láthatjátok az eredményt, nem hiszem, hogy túl sokat kellene magyarázni a bizonyítványt, de ez nem is meglepő egy olyan cégtől, aki olyanoknak csinált vizuált, mint a Google Android, iGoogle, Google Zeitgeist, Youtube Orchestra, Brian Eno, Adobe CS3, Pioneer, vagy épp az AOL. Ha megnézitek a poszt végén linkelt siteot, meglátjátok, hogy a legtöbb munka külön-külön is megérne egy-egy posztot, amiből ízelítőnek következik két különösen szép darab:

[ via: obscuradigital.com ]

Jan 26, 2010
NINth
Views: [post_view]

Exit Through The Gift Shop – A Banksy Film


VÉGRE!

[ BEST PICTURE (of leaves on a trailer) ]
[
CANNES (is a nice place to visit) ]

Jan 26, 2010
NINth
Views: [post_view]

Daily fun: Coca Cola ad

Na ilyen automatát kérünk minden munkahelyre és suliba, a végén látható szendvicsért pedig a fél karomat adnám:

[ via: warnet.ws ]
[ thnx 2 AlterEgo ]

Jan 24, 2010
NINth
Views: [post_view]

Piano Stairs

Ilyeneket szeretnék minden budapesti aluljáróba. Előre is köszönöm. Cserébe ellépem rajta a Jorg on Mushroom – Messengert.

[ thnx 2 Anasztázia! ]

Jan 7, 2010
NINth
Views: [post_view]

FLÜD turntable watches

Egy igazi vérbeli Dj annyira fanatikus, hogy minden létező testrészét egyértelmű státuszszimbólumokkal díszíti, legyen az stilizált zajkeltő eszköz, RCA kábelből készült csuklószorító, vagy épp a fent is látható bakelit-hangulatú karóra. A hangzatos nevű FLÜD több típusú órával rendelkezik, de ezek közül a Tableturns és a Rocksmith Tableturns sorozat kiemelkedően dizájnos darabokból áll. A sima Tableturns kollekció már nem elérhető a hivatalos oldalon (nem véletlenül, hiszen 80 dollár volt darabja), de a 199 dollárt kóstáló Rocksmithből még akad néhány kósza darab a raktárban. Nyálcsorgatásnak következzen pár szépség, kifejezetten lemezpörgetőknek ajánlva:

A tovább után plusz két kép és a hivatalos link található. Continue reading »

Dec 13, 2009
NINth
Views: [post_view]

Daily Cutiez @ Budapest by NINth

Tegnap hajnalban (azaz ma, de ugye minden nap tegnap, ami alvás előtt volt) kaptunk lencsevégre (Sis & me) néhány apró kockalényt a Puskin utcában. Íme az eredmény:

Daily cutiez by NINth

Daily cutiez by NINth

Daily cutiez by NINth

NINth by Sis

Nov 23, 2009
NINth
Views: [post_view]

Catena wall clock by Andreas Dober

Azt hiszem ez az eddigi legötletesebb és legdrágább óra, amit életemben láttam. A látvány magáért beszél, de az ára egészen mellbevágó élmény. Ez a kis szépség nem kevesebb, mint 2.338 dollár, ami aktuális árfolyammal számolva több, mint 420.000 forint! Bármennyire is zseniális a design, ennyit talán nem ér meg :)

Catena wall clock by Andreas Dober

[ via @ buy @ unicahome ]

Pages:123456»

Archive

Mixes for the HarderGeneration