Nov 21, 2008
NINth
Views: [post_view]

Speed of light

Elnézéseteket kell kérnem, de történt pár dolog mostanában, ami miatt egyre nehezebb időt szentelni az írásnak. Ez nem jelenti, hogy bármi komolyabb változás lenne a HarderGeneration életében, nem áll szándékomban elhanyagolni az egyéb munkák mellett. Az aktivitás marad, remélhetőleg töretlen lendületben. Előre is köszönöm a türelmet és a kitartást. Részemről két nap múlva újra itt, remélem ti is itt lesztek :)

T

5 Comments

 • szia! már egy ideje olvasom ezt a blogot, és persze olvastam Damage levelét is. tudom hogy van egy “kemény mag”, akik minden mögött állnak, szervezők, DJk meg még gondolom sokan, akiket nem látok/látunk, és engem nagyon érdekelnek az eféle dolgok; -népnevelés-, főleg az irodalom által (ahogy neked, nektek a zene által). volt már néhány kezdeményezésem, van, amelyikből végül nem lett semmi, most épp az egyetemi lapban csinálom az irodalom rovatot, és próbálok elindulni, haladni valamilyen újabb irányba.. itt sajnos nincs túl nagy érdeklődés iránta. nem tudom, mennyire lenne hely LDn, vagy mi lesz a folytatásban, milyen lesz, de gondoltam mindenképp megkereslek és szólok, hogy itt vagyok, és szivesen részt vennék, nagyon komolyan minden kulturális kezdeményezésben. tényleg.
  üdv

 • Hello hello
  örülök, hogy megkerestél, minden segítő kéz jól tud jönni. nincs olyan sok ember a háttérben, mint azt sokan gondolnák, sőt, kategóriákkal kisebb az a “kemény mag”, mint azt szeretnénk. ha van konkrét ötleted, az is érdekel, de nekem is lenne pár tippem, amit meg lehet valósítani. bővebben azt hiszem nem itt publikban fogunk beszélni, de ld50-en küldök pm-et és beszélünk ott a részletekről.

  mégegyszer köszi a megkeresést, örülök, hogy van az újabb (keményebb, hahhh) generációban is aktívkodni akaró ember ;)

 • Okés, persze:)
  köszi, várom.

 • Harr, naná, hogy vannak emberek… még ha ilyen korán reggel Murder Generation-nek is olvassák az elmosódott logo-feliratot :D

 • te Korovjov, ezt most hasraütésszerűen mondtad, vagy láttad a DigitalDJ-n a viázást? :D
  (btw, erre most nagyon büszke vagyok ám ^^)

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration