Jun 5, 2008
NINth
Views: [post_view]

Post rating & goddamn spams

Post rating:

Egy apró fejlesztés történt a siteon, ami miatt egy picit több lehetőségetek van hangot adni a véleményeteknek: Minden poszt címe alatt találhattok egy gombsort, amire kattinva értékelhetitek az adott írást, egy 1-től 5-ig terjedő skálán. Minél több a szavazat, annál jobban érezhető a feedback, ergo a cikk írója is érzi, hogy volt értelme annak, amit csinált. Előre is köszönöm (a többiek nevében is) a véleményeket.

Spams:

Amint azt páran már észrevehettétek, megtalált minket pár kellemes spambot is, amit egyre jobban kezdek megunni, ezért elgondolkodtam azon, hogy bevezetek egy spamszűrőt is a kommentelésekhez. Természetesen nem olyan kalibert, mint ami a rapidshare letöltéseknél is van (apró, szétcsúszott kismacskákat kell megkülönböztetni az ugyanolyan apró kiskutyáktól, végül bepötyögni az eredményt), csak egy lightosabb verziót. Mennyire zavarna ez titeket? Egyelőre nem olyan nagy munka törölgetni azt a pár kommentet, de tartok tőle, hogy rövidesen jóval több meló lesz tisztán tartani a kommentboxokat.

<3
T

3 Comments

 • 1. spamz: freeblogon matekos van, az ellen nem lenne kifogásom itt se… xD
  (határozza meg a kövezkező függvény határértékét!..*) :lol:
  2. ratez: sztem érdemes lenne kifejteni, mi az 1, 2, 3, 4, 5; gondolom nem örülnél** ha minden cikk 5.0-ás átlagot kapna :dr00l:

  *valójában ilyen “kettő meg öt mínusz 3 az mennyi?” szintűek lennének, a legjobb az, h nem csak a szpemrobotokat, hanem egy csomó droidot is hatékonyan kiszór ;)

  **v. legalábbis kurvára semmi értelme nem lenne, a cikkíró ánuszának fényesítésén túl :roll:

 • szerk., látom, ki van ez fejtve, csak mouseover kell neki :$

  <3
  D

 • Dee, akkor már ne adjuk alább NP-beli problémák megoldásánál. ;D
  Mit nekünk utazó ügynök. ^_^

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration