Jul 25, 2009
NINth
Views: [post_view]

Mindenki menjen savazni

Vote for Nobody!

Újabb kiegészítővel bővült a HG, mégpedig egy savazómotorral, ami arra hivatott, hogy többet tudjak meg Rólatok és így jobban be tudjam lőni az érdeklődési körötök. Így megtalálhatjuk az arany középutat a Ti ízlésetek és az én elborult hülyeségeim között, a végén pedig mindenki jól jár, főleg mi. Az első savazás a Twitterről szól, kattingassatok bátran. Ha bármilyen bugra leltek, vagy kérdésetek, kérésetek van, kommentek között vagy mailben nyugodtan zargathattok.

[T]

6 Comments

 • Amúgy a Twitter mire jó ? Nem vagyok hülye, hallottam már róla, de több rosszat, mint jót. A szájberbiztonsági hírekben mostanában pl. gyakran taglalgatják, hogy az usa egyes hivatalaiban blokkolják az oldalt (májszpésszel egyetemben) nyilván valami adatkezelési aggály húzódik meg a háttérben.

 • erre ez lenne a válaszom:
  http://leasticoulddo.com/comics/20090804.gif
   
  Megmozdulsz írsz egy twitter bejegyzést:P mint egy megfigyelés napló amit mindenkivel tudatsz…

 • oké, de mivel több a Twitter a blogspotnál a wordpressnél a blog.hu-nál, a buzz.hu-nál …. és még sorolhatnám. annyival mint az Almák: hype ? : )

 • blog: beírsz amit láttál, merre jártál, ez új ez fasza stb. Twitter: megy a hasam. 2 perc múlva: megyek utánna. 5perc múlva: visszajöttem. éhes vagyok. épp eszek… Meg aszem vannak direkt ilyen twittegésre kitalált mobilok. És igen, Hype too

 • Vegha: a kérdés azért nehéz, mert mindenki másra használja a twittert. az emberek nagy százaláka olyan, mint amit Will is mondott: “kakkantottam” “megyek dugni” “esik az eső” “semminek semmi értelme” ésatöbbi. a másik réteg egyszemélyes infólink csatornaként működik és random (vagy épp témaspecifikus) fontosabb/érdekesebb/whatever linkeket twittel. ebből (ha van elég elbaszható időd, pl unatkozol a munkahelyeden és nincs mit nézned, vagy épp tényleg érdekel) le tudsz szűrni fasza infókat. no meg van olyan twittelő, aki konkrté témában pörgeti az infókat. ilyenek a nagyobb websiteok, blogok, portálok. kb. rss szinten tolják? “kikerült egy új blogposzt” “kint az új cikk” vagy pl. ott a google, aki twitteli a legújabb infókat, hasznos tanácsokat, ilyesmi. no meg vannak a híres emberek, akiknek mindenképp isszuk a szavait, legyenek azok bármik is :D (pl nálam Trent Reznor, David Lynch, etc)

  jómagam keverve szoktam, egy-egy érdekesebb linket is bedobok ha olyan van, meg írom, ha posztoltam HG-re. az eredménye átlag 10-15 klikk szinte rögtön, szal promóforrásnak sem utolsó :)

  a lényeg az, h 140 karakterben lehet miniblogolni, ha pedig érdekel valakit, elkezd követni és nézheti frissen izibe, h miről írsz éppen.

  amugy ha valakit érdekel, h én mit alkotok, itt meg tudja lesni: twitter/djninth

 • Értem. remélem nem veszed magadra és érted félre – mert az egészre mondom úgy nagy általánosságban – de szerintem elég jól lefedi a digitális szemét mekkája kifejezés a twitterezést. Úgy értem, a tömeggyártás mellékhatásaként aposztrofált hibaszázalék a twitter esetében megfordítottnak látszik számomra: olyan arányban termelődnek ott a tartalmak, hogy keresni kell a hasznost.
  Anno a fórum vs. blog témaköre is elég nagy kérdést vetett fel bennem (erről a mai napig hajlandó vagyok olykor vitázni), de hát haladni kell a korral, így legyűrődött a torkomon. Itt egy újabb izé, amit meg kell emésztenem, s ahogy most itt kommentelek, úgy lehet néhány év/hónap/hét múlva már én is twittelek :)

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration