May 1, 2008
NINth
Views: [post_view]

HarderGeneration 2.0

Hölgyeim és Uraim, örömmel jelenthetem, hogy a HarderGeneration a mai naptól kezdve új minőségben jelentkezik. Az eddigi blogspotos engine-t lecseréltem wordpress alapú blogmotorra, a hosting pedig megbízható kezekbe került (külön köszönet érte Houruck-nak!), ezért remélhetőleg a sebességünkkel sem lesz semmi probléma. A site jelenleg még tesztüzemben van, ami miatt várható néhány gyermekbetegség, de igyekszem minden felmerülő problémát a lehető leggyorsabban orvosolni. Folyamatosan próbálgatom a lehetőségeket, különböző kisebb-nagyobb kiegészítéseket és módosításokat valószínűleg tapasztalhattok az elkövetkezendő pár hétben. Ha kérésetek, kérdésetek, tippetek van, vagy esetleg a blogra ajánlanátok valamit, elérhetőségeinket megtaláljátok a Contact menüpont alatt. [*update*] vagy a Guestlist menüben.

Új lehetőség a regisztráció is, amivel egyszerűbbé tudjátok tenni a kommentelést!

Ami még nagyobb kaliberű változás az eddigiekhez képest:

Felkértem magam mellé három fiatal tehetséget, hogy írásaikkal színesebbé tegyék a HG hasábjait. Ez a három fiatal hölgy Dusi, Kita és Nolyemi, akik filmajánlókkal, zeneajánlókkal, különböző érdekes, nagyobb lélegzetvételű cikkekkel fognak hozzátenni a tartalomhoz. Társadalom, kultúra, értékek, zenék, érdekességek és stílus. Ahogy mi látjuk. Előre is köszönöm a befektetett energiájukat, remélem ti is örömmel veszitek majd az új hangokat.

Ami még fontos:

Az RSS feed üzemel, de új címen érhető el! Cserébe viszont mostantól nem csak a cikkeket, hanem a kommenteket is húzhatjátok rss-ben. A címeket itt találjátok az oldalsávban, legalul.

A jövőre nézve:

A HarderGeneration továbbra is blog marad, nem célom tömegeket mozgatni. Szokatlan, egyéni és értékes gyöngyszemek bemutatása-összegyűjtése a cél, az underground felé húzva, de szem előtt tartva a mainstream kiemelkedő egyéniségeit is. Kielégítjük az információéhségünket, ingereket adunk az érdeklődőknek, górcső alá vesszük napjaink legégetőbb problémáit, csorgatjuk a nyálunkat dizájnos mütyürökre, rácsodálkozunk a technika legújabb csodáira és tisztelgünk a kreativitás előtt. Alternatívát nyújtunk a médiaszenny tengerében, pofátlanul fiatalok vagyunk, élünk az új kor és az internet adta szabadságunkkal, hogy hallassuk a hangunkat.

Köszönöm az eddigi támogatást és jelenlétet, remélem a jövőben sem okozunk csalódást.

No Comments

 • Zsír lesz a brigád :D

 • tzuki :)

 • Élet a fősodron túl…

  Olvassuk, ha szeretnénk újra meg újra megtapasztalni: van élet a mainstreamen kívül is.
  ……

 • Van élet a mainstreamen kívül is? :O Nem gondoltam volna…

 • “Oké, aláírom, a design egy hatásvadász, ízléstelen tákolmány…”

  Oké, és ki kérdezett?

  “…és rendben, tudom, vannak olyan postok, aminek sóderszerű, csikorgós simaságától én is ütemesen verem a fejem a billentyűzetbe — de basszus, ez akkor is [dőltbetű]más[/dőltbetű].”

  Iszonyatosan tenyérbemászó stílusod van.

  “Futólag van szerencsém ismerni a blog gazdáját. Ebben benne van minden, ami már akkor is szimpatikus volt benne: a masszív törekvés valami másra, valami egyedire. Messze van persze a csávó attól, hogy világmegváltó zseninek nevezzük, de a huszonegyedik század egy nagyon jellegzetes kis szilánkja egyszer nagyon beszorult a fejébe, és ennek köszönhetően képes időről időre nagyon egyedi produktumokat kilökni magából.”

  Kár, hogy ugyanez rólad nem mondható el. ;)

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration