Dec 5, 2008
NINth
Views: [post_view]

Google Friend Connect

Néhány apróbb design-beli hegesztés közben megérkezett a Google Friend Connect meghívó (külön köszönet a tippért ElitAlice-nek!), amit hirtelen sebességgel be is építettem az oldalsávba, így kis pofozás után már használhatóvá is vált. Aki rendelkezik Google account-tal (ergo van Gmail címe) és úgy gondolja, az kattintson a join-ra, hogy csatlakozzon a HG olvasók táborához. Az invite-tal hívhatod ide azokat az ismerőseidet, akiket szerinted érdekelne a HG tartalma, de ezt nem fogom külön kérni, ugyanis kifejezetten rühellem az MLM stratégiát. A settings-en belül található pár kisebb okosság, mint pl. a Google profil, amit a googleparanoiában szenvedő userek messziről kerüljenek el, viszont ha ki van töltve némi információval, akkor talán még humoros is lehet.

Btw, a két kedvenc kitöltendő sorom a Google profilnál: “Amit még a Google segítségével sem találok meg” “Természetfeletti képességem

Előre is köszönöm mindazoknak, akik jelenlétükkel támogatják a HG-t és utólag is köszönöm mindazt az energiát, amit eddig katam Tőletek.

T

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration