Browsing articles in "blog cases"
Jan 24, 2010
NINth
Views: [post_view]

HarderGeneration under Links (by Bashed)

A következő képeket Bashed követte el  (akit nemsokára bemutatok nektek egy egészen más oldaláról is) Links böngészővel és némi Gimp támogatással. Köszönet érte!

A tovább után még 3 hasonlóan agresszív kép várja a technoid érdeklődőket. Continue reading »

Jan 12, 2010
NINth
Views: [post_view]

GAds

A világuralmi terveimet szponzorálandó jól bepakoltam két reklámblokkot az oldalsávba és a headerbe, hiszen tudvalevő, hogy a Google olyan mennyiségű készpénzt fog cserébe csorgatni a számlámra, amiből megvehetem az IQ-szóró helikoptert és a folyékony intelligencia tartályokat, amivel majd jól behintem kicsiny országunk stratégiailag fontos pontjait, így elérhetem, hogy az emberek végre használják az eszüket. Ha részt akartok venni ebben a küldetésben, tudjátok mit kell tennetek. :evil smile:

Remélem nem okoz senkinek maradandó szemkárosodást ez a pár plusz vizuális sokk és maradtok hű HG-olvasók a 2010-es évben is!

[T]

Dec 17, 2009
NINth
Views: [post_view]

HG message board

Újabb plugin került az oldalsávba, mégpedig a WP-wall, aminek segítségével rövidebb üzeneteket lehet küldözgetni a HG olvasóinak, vagy épp nekem, úgy, hogy nem tartozik szorosan egyik aktuális poszthoz sem. Ha szembejön egy olyan téma, információ, érdekesség, vagy bármi, ami szerintetek érdekes lehet számunkra, osszátok meg velünk! Ne ijedjetek meg, ha a rendszer azt írja, hogy a kommentetek moderálásra vár, nincs hiba a készülékekben. Túl sok próbálkozást láttunk már itt vírusoktól, trójai finomságoktól és hasonló ocsmányságoktól, jobb a békesség. Úgyis rendszeresen csekkolom a kommenteket, minden érdemi információ át fog jutni a rostán, időben. Ráadásul nincs még olyan brutálisan pörgős tartalom, hogy ne tudjam bírni egyedül.

Remélem mihamarabb beindul ez a lehetőség is és sok izgalmas dolgot kapunk tőletek, elsőkézből!

+ apróság: ha meglesz a kétszáz szavazat az aktuális szavazásnál, indítok egy újat. De mindenképp szeretném megvárni ezt a szép kerek számot :) Ti vagytok a legjobbak!

[T]

Nov 16, 2009
NINth
Views: [post_view]

HG is back!

Újfent hatalmas köszönetet kell mondanom Houruck-nak, aki nélkül nem lenne hardergeneration.hu. Új szerveren pörög mostantól a HG, minden kis hiba javítva lett, újra a régi sebességen érkezhetnek az információk, csak győzzétek lereagálni ;]

Thnx 2 Houruck!

Nov 12, 2009
NINth
Views: [post_view]

1.555 comment

Ezerötszázötvenöt komment! Köszönöm!

a HG olvasók a legjobbak

Oct 1, 2009
NINth
Views: [post_view]

HG reconnect

karlskogaolle

Elnézést kérek minden kedves HG olvasótól az utóbbi időben tapasztalt űr-csend miatt, de örömmel jelenthetem, hogy 2009 van és az eddigi hardware-es tököléseknek vége! 120Mbiten repül az új tartalom, csak győzzétek majd olvasni. Rövid időn belül olvashattok egy borzongató Antichrist hangulatjelentést, aztán zenével térünk vissza, természetesen figyelembe véve a szavazás alakulását (itt megjegyezném, h sose láttam még ekkora szavazási kedvet, külön öröm látni, hogy 100 fölé értünk!).

A sávszélesség istene legyen veletek!

[T]

Aug 20, 2009
NINth
Views: [post_view]

Új savazás!

Új savazás az oldalsávban, ezúttal a zenei ízlésre vonatkozó kérdéssel, hogy megtudjam, milyen zenét szeretnétek látni/hallani a HG hasábjain. Katt!

Az előző savazás eredménye egyértelműen azt mutatja, hogy nem mozgat titeket a Twitter, ezért egyelőre nem buherálok a motorba Twitter plugint, akit érdekel, az így is megtalál djninth néven. (ha valaki felvenne ismeretlenül, dobjon rám előtte egy direkt meszidzset, hogy tudjam miről van szó. ismeretlen embereket nem pöttyözök vissza).

[T]

Aug 9, 2009
NINth
Views: [post_view]

Outside – To Forgive But Not Forget

Ezzel a videóval és muzsikával búcsúznék Tőletek egy hétre, ugyanis holnaptól Ozorán fogom süttetni a hasamat és kétpofára fogom habzsolni a szpiritet, de ígérem, utána visszajövök és beszámolok az élményekről, gonzo stílusban, némi fotóval körítve. Legyetek rosszak, hallgassatok sok zenét, engedjétek előre a lányokat, igyatok helyettem is félédes fehéret és nézzétek sokat az eget, mert mostanában gyűlnek az apokalipszis felhői, amik meglehetően kurvajól néznek ki. Keep the spirit!

Aug 1, 2009
NINth
Views: [post_view]

Dj Don Giovanni

Elnézést kérek mindenkitől, hogy az utóbbi időben picit megakadt a HG infótengere, “sajnos” nyakig vagyok egy munkában, ami amúgy egy picit még talán Titeket is érdekelhet. Ez a meló egy dán-magyar közös projekt, egy nagyszabású kortárs opera, Mozart Don Giovanni című művének 2009-es újraértelmezése (a film címe szimplán Juan lesz). Ebben a verzióban ugyanis Juan lakásán hatalmas partyt rendeznek és ebben a buliban én vagyok a Dj (kisebb statiszta szerepek mellett). 7 operaénekes, 70 magyar statiszta, dán és magyar technikusok, valamint a dán rendező(k) alkotják a stábot, a helyszín pedig (többek közt) egy budapesti gyárépület csarnoka (itt készül éppen most is a “partyjelenet”).

Ötödik jelenet: Don Giovanni lakosztálya. Giovanni fényes lakoma előtt ül, zenészek szórakoztatják (a zenekar korabeli – 18. század végi – zenét játszik, közte a Mozart Figaro házasságából Non piu andrai-t), Leporello pedig felszolgálja az ételt. (Finálé: Goiá la mensa e preparata – „az asztal terítve”.) Megjelenik Elvira, és megpróbálja rávenni Giovannit, hogy bánja meg bűneit. Giovanni kigúnyolja Elvirát, aki távozik. Egy pillanattal később felhangzik sikolya, aztán visszarohan a terembe egy másik ajtón. Giovanni kiküldi Leporellót, nézze meg, mi történt, de a szolga is rémülten szalad vissza, majd közli, hogy eljött a szobor. Baljós kopogtatás hallatszik. Leporellót megbénítja a félelem, ezért maga Giovanni nyitja ki az ajtót, és belép a Commendatore szobra, majd megpróbálja rávenni Giovannit, hogy bánja meg bűneit. Giovanni szilárdan visszautasítja, a szobor pedig a föld alá süllyed, magával ragadja Giovannit, akit körülvesz a pokol tüze.

-Wikipedia – Mozart – Don Giovanni

A felvételek augusztus végéig tartanak, a film pedig elméletileg jövő tavasszal kerül a nyilvánosság elé. Btw, a dolog pikantériája, hogy az egyik főszereplő operaművész aktívan érdeklődik a Dj szakma iránt (természetesen csak elméleti/zenei síkon, hiszen ő tökéletesen máshogy áll a zenéhez és az előadáshoz), ebben pedig az én segítségemet kérte. Napok óta azon röhögök, hogy egy híres operaénekest tanítok dj pulton keverni, így a forgatás egészen kellemes hangulatban telik :D Akit még érdekel pár apró infó, itt találhat egy cikket a készülő filmről.

Hétfőn van az utolsó nap(om), utána jelentkezem. Keep the spirit!

[T]

Jul 25, 2009
NINth
Views: [post_view]

Mindenki menjen savazni

Vote for Nobody!

Újabb kiegészítővel bővült a HG, mégpedig egy savazómotorral, ami arra hivatott, hogy többet tudjak meg Rólatok és így jobban be tudjam lőni az érdeklődési körötök. Így megtalálhatjuk az arany középutat a Ti ízlésetek és az én elborult hülyeségeim között, a végén pedig mindenki jól jár, főleg mi. Az első savazás a Twitterről szól, kattingassatok bátran. Ha bármilyen bugra leltek, vagy kérdésetek, kérésetek van, kommentek között vagy mailben nyugodtan zargathattok.

[T]

Pages:1234»

Archive

Mixes for the HarderGeneration