11 Comments

 • ettől viszont felfordult a gyomrom..

 • Szerintem meg aranyos, nekem tetszik.

 • aranyos az öreg will *a**a, teeee, hogy vegyen feleségül a hóhér osz’t megtudod… :P

 • morogj amennyit akarsz:P kéne egy kis cukor a ciánodba mert megvagy morculva utóbbi időbe. a hohér meg akkor vegyen feleségül ha te ácsolod a bitófám;)

 • you dont have permission to edit this comment. mind1.
  csak azt akartam hozzárakni hogyha megmondanád egészkonkrétan miért forog ettől a gyomrod minden mellékzönge nélkül csak ez a kép. értékelném costume smile-val

 • pontosan az a bajom vele mint amiért nem nézek manapság horrort: így is alig kapok levegőt mostanában, és nem kis erőfeszítésembe kerül nem alá kerülni egy bizonyos rezgésszintnek, nemhogy még arra pazaroljam h szélsőséges ingereket konvertálok értékelhető információvá, ez esetben pedig uez a következőképp néz ki:
   
  világ életemben baromi kevés támogatást kaptam ahhoz, hogy megvalósítsak dolgokat, viszont az idő (lekopogom) mindig engem igazolt, kulcsszó: KITARTÁS
  ehhez pedig kell a fent említett rezgésszint, mert ha elfogadod, h ami van az kijavíthatatlanul SZ*R, elvész minden motivációd nem csak a rossz dolgok rendbetételére, de a jó dolgok megélésére is, és (ha áttételesen is, de) ettől lelki nyomorék az emberek min 90%-a.
  mert mégis mit sugall a szerelemről a kép?
  nem kommentálom, csak egy szó az összefüggés az előbbiekkel, ami a konklúziója is mind a képnek mind a képről valóságba vetítetten leírtaknak, és az egy szavas válasz is, (amit képtelen vagyok egy ideje önmagában megadni akárkinek is bármiről is):
   
  magány.
   
  p.s.: Tibi, sry a lehúzásért, de ez a kép itt nem “egy hangulat”, ez egy fa**ság.

 • Nekem bejövős. Mondjuk én amúgy is komálom a fekete humorú, groteszk dolgokat. :)

 • értem

 • Olvasgattam itt a kommenteket és öszintén szolva nemértem hogyan lehet ilyen dolgokat mondani akármilyen müvészi alkotásrol hogy “felfordul töle gyomrom”… Haver a müvészet öncélu. Azért jött létre hogy a müvész kifejezze az érzéseit, gondolatait. Attol hogy te nem értesz egyet azzal hogyan látja ö a világot vagy bizonyos dolgokat (jelen esetben ugye a kép témája a szerelem) , attol még nem kell ilyen dologkat írni rola. Szerintem vagy megértesz egy alkotást, vagy nem. De kritizálni csak akkor szabad elekzdeni ha már tulszárnyaltad azt… nc

 • bauxit: igazad van.
  amit írtam talán érzékelteti, miért ragadtattam el magam, ebből még max az elkeseredettséget lehet levonni, részemről is, és az alkotó részéről is.

 • mindenkiből más dolgokat vált ki a művészet. Narny így érezte elmondta miért érthető. Nem értek vele egyet de hát ő így érzi. ennyi. Azt is értem hog te bauxit miért mondod ez. De ha azt mondod valamire hogy feltétlenül jó az legalább anyira helytelen mint valami feltétlenül rossz. Tessék megérteni hogy még ha neked tetszik is(nekem is nagyon, akkor is aranyos a  öreg will faszáért minimum) attól még ő láthatja másképp. Uninteligenciát ne toleráld, normális emberek vélemény ütközését igen.

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration