Dec 12, 2008
NINth
Views: [post_view]

Our Style – Modellpályázat

Vállalkozó kedvű modellnövendékek most figyeljetek! Az Our Style pályázatot indított a hivatalos blogján, méghozzá kezdő, de érdeklődő fiataloknak, akik szeretnének némi pénzt is keresni ezzel a szakmával, vagy épp csak körbe szeretnék utazni a fél világot. Az egyik szervező mailben megkeresett, én pedig nem szeretnék a modellkedni vágyó HG olvasók karriere elé állni, ezért az alábbi írásban találhattok érdemi információkat a pályázatról, egyenesen a szervezők tollából. Sok sikert a jelentkezőknek!

Magyarországon a modellkedés még nagyon sokszor negatív előjellel szerepel, sokan azt hiszik, hogy a lányokat kihasználják esetleg más módon is, csupa veszély leselkedik rájuk, és nem is lehet belőle pénzt keresni. Kevés lány mer jelentkezni és ha még kedve és bátorsága is lenne, a portfóliókészítés elég költséges dolog.
Arra gondoltunk, hogy talán a blogunkkal ezt segíteni tudjuk és lehetőséget adhatunk lányoknak arra, hogy egy modellpályázaton portfólió fotózást nyerhessenek, valamint rögtön szerepelhessenek is egy ismert havi divatmagazinban.
Nagyon örülnénk, ha minél többen az országban tudomást szerezhetnének erről a kezdeményezésről, hiszen modellként nagyon izgalmas, nemzetközi életet lehet élni, amit sokan nem engedhetnek meg maguknak fiatalon. Ezen kívül a magyar divatszakmának is szüksége van sok tehetséges modellre, hogy kreációikat nemzetközi minőségben mutathassák be.

A pályázat jelentkezési feltételei és pár kedvcsináló kép.

[ ourstyle.hu ]

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration