Jan 12, 2008
NINth
Views: [post_view]

Home Sweet Home

Gyerekkoromban sokat álmodoztam egy klasszikus, fára épített bungalóról, ahova elbújhatok amikor rosszkedvű vagyok. Sokszor voltam rosszkedvű, de sose volt hozzá bungaló.

Egyszer hatalmas munkával egy raklap méretű tákolmányt sikerült építenem, de a család életveszélyesnek ítélte, ezért hirtelen hallálal lebontásra került. De nem adtam fel, továbbra is szerettem az időmet a magasban tengetni és nézni a távoli tájakat. Ennek eredménye kétszer is csuklótörés lett, lehet, hogy innen az írói véna. Sokkal békésebb egyedül bámulni a horizontba, harapdálni az almát és érezni a teret, mint kihajolni az erkélyről és megnézni a 20 méterre lévő szomszéd házat. Örülök, hogy vidéken nőttem fel és megvolt a cseresznyelopós, dinnyésbencangázós, csősztőlmenekülős, szénakazalszétrombolós, erdőbeneltévedős aztán visszatalálós gyerekkorom.

Páran rajta is maradtak ezen a hangulaton szépen, és a back to the roots helyett inkább a back to the trees szellemében építették meg az otthonukat.


több kép és videó:
[ Top 8 Most Amazing Tree Houses ]

4 Comments

 • Teljesen oszton nézeteidet a gyermekkorralral kapcsolatban.Nekem is megvoltak ezek az élmények és én is szerettem a távoli csendes tájat nézni..
  Amikor rosz kedvem volt akkor mindig irány ki a határba csak magam,fel a kis mocimra padló gáz és akkor had szóljon.Kicsit sajnálom hogy ez már nincs de hát minden elmúlik idővel ez az amire mindig rá kell jönni.
  A varázs mondat mindig az :SEMMI NEM TART ÖRÖKKÉ :((((

 • ellenben irgalmatlan élmény lehet azokban a házakban :o

 • Ezek nagyon frankón néznek ki! :)

  (Mellesleg nem is tudtam, hogy van egy ilyen blogod. o.O Igyekszem visszamenőleg is átböngészni. A kis VF logót ott oldalt meg köszönöm, nálam is bentvagy kedvenceknél. :P)

 • jajam, nagyon pöpec házak ezek, a másodikon pl. látszik, hogy lehet ezt nagyon komolyan is csinálni :)

  (a linket pedig nagyon szívesen, ami jó, az jó és támogatni kell ;))

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration