Apr 17, 2012
NINth
Views: [post_view]

Reboot (cyberpunk short film + trailer)

“Reboot” is a cyberpunk short film set within a contemporary world where conflicts arise from the rapid convergence between humanity and technology.

A young female hacker awakens from a traumatic event that she scarcely remembers, and an iPhone glued to her hand. On the phone, a countdown is ticking away to zero. What happens at zero? Who is she, and why has she become an extension of the device? As the minutes tick away, our heroine must race against time to put the pieces together before the mysterious, pending zero-hour strikes.

VIA: official Facebook page

Cyebrpunk rövidfilm egy hacker lányról, aki (valamiféle brutális események után) felébredve azon kapja magát, hogy a kezéhez van szigszalagozva egy iPhone, amin egy visszaszámláló, valamint egy kód fut. Ezek után beindul a történet, hogy ki is ez a lány, mi történik ha a a számláló lepörög, no meg mi is az a kód, ami a telefon képernyőjén fut. Egyelőre a trailerbe futottam bele, rövid webbányászás után még csak azt sem sikerült kiderítenem, hogy mikor van a premier (se a hivatalos oldalon, se Facebookon nem találtam erre vonatkozó infókat), mindenesetre nyitott szemmel fogok mászkálni mostantól, trailer alapján egészen érdekes történet várható.

 

Reboot Trailer from Joe Kawasaki on Vimeo.

@ official site: rebootfilm.com

Leave a comment

Archive

Mixes for the HarderGeneration